Γεννήθηκε ο αδερφός της μικρής Αναστασίας, 2 χρόνια μετά τον θάνατό της από καρκίνο

Γεννήθηκε ο αδερφός της μικρής Αναστασίας, 2 χρόνια μετά τον θάνατό της από καρκίνο

Θεία ξανά έγινε η Έρρικα Πρεζεράκου, αφού η αδερφή της έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας έρχεται δυο χρόνια μετά το θάνατο της μικρής Αναστασίας.

Η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 7 ετών, εξαιτίας μιας πολύ επιθετικής μορφής παιδικού καρκίνου.

Η αδερφή της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του νεογέννητου, ο οποίος φορά φορμάκι που γράφει «little brother» και το προσωπάκι του έχει κρυφτεί πίσω από το «Anastasia’s» (δηλαδή «Ο μικρός αδερφός της Αναστασίας»), την οποία συνόδευσε με μια συγκινητική ανάρτηση:

«Σεπτέμβρης 2023. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα των παιδιών στο σχολείο, σήμερα η Αναστασία μας θα πήγαινε Πέμπτη Δημοτικού, θα ήταν τόσο χαρούμενη που θα συναντούσε τους συμμαθητές της και θα λέγανε για τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες.

Σήμερα όμως είναι μια μέρα μουδιασμένη, πολύς κόσμος, πολλά παιδιά δεν θα μπορέσουν να πάνε στα σχολεία τους, κάποιοι συνάνθρωποι μας είναι αντιμέτωποι με την απώλεια των ανθρώπων τους, των σπιτικών τους και του βίου τους. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που απλώνουν το χέρι τους να βοηθήσουν, να στηρίξουν αυτόν που πονάει.

Έτσι σε εμάς, βρέθηκε στο δρόμο μας ο Δρ Ioannis Kalogirou που έδωσε όλη την φροντίδα του και σαν προσωπικό του στοίχημα ανέλαβε να μας βοηθήσει να έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια μας. Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα χρειάστηκε η πολύτιμη συνεισφορά πολλών καλών ανθρώπων που στήριξαν με επαγγελματισμό και ανθρωπιά, δυο τραυματισμένους γονείς». 

v