Πήγαινε για τον γιο και τελικά γέννησε 3δυμα κοριτσάκια!

Πήγαινε για τον γιο και τελικά γέννησε 3δυμα κοριτσάκια!

Οι γονείς της μικρής Olivia ήθελα να της κάνουν έναν μικρό αδερφούλη και έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι περιμένουν τρίδυμα, και μάλιστα όλα κορίτσια!

Οι γονείς από τον Άρνολντ που έπαθαν σοκ όταν έμαθαν ότι περίμεναν τρίδυμα είναι τώρα ενθουσιασμένοι που καλωσόρισαν τα τρία κοριτσάκια στο σπίτι τους.

Η 39χρονη Christina Barlett, 39, και ο 43χρονος σύζυγός της Nick, 43, συνέλαβαν τα τρίδυμα κοριτσάκια τους φυσικά, κάτι που είναι πολύ σπάνιο. Η Christina γέννησε με καισαρική τομή την Παρασκευή 28 Ιουλίου και, παρόλο που τα τριδυμάκια της γεννήθηκαν υγιή, πήραν τελικά εξιτήριο στις 29 Αυγούστου.

Η Charlotte, η Florence και η Lilly απολαμβάνουν τη θαλπωρή του σπιτιού τους και οι γονείς τους είναι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό τους. «Αρχικά θέλαμε να κάνουμε έναν αδερφούλη στην μεγάλη μας κόρη, αλλά ο ερχομός των τριδύμων έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή. Είναι καταπληκτικές«, ανέφερε η χαρούμενη μαμά. 

Όσο για την μεγάλη αδερφή της οικογένειας, η Christina πρόσθεσε: «Τα αγαπάει τα νέα της αδέρφια. Της αρέσει να τα αγκαλιάζει». Η οικογένεια είναι ευγνώμων για τη στήριξη των αγαπημένων τους καθώς, όπως λέει ο Nock, δεν είναι εύκολο να έχεις 4 μικρά παιδιά - και ειδικά όταν τα 3 είναι νεογέννητα. 

Πηγή: nottinghampost.com

v