Μαμά κατάλαβε ότι είναι έγκυος στο 3ο της παιδί όταν... έσπασαν τα νερά της!

Μαμά κατάλαβε ότι είναι έγκυος στο 3ο της παιδί όταν... έσπασαν τα νερά της!

Μια 19χρονη μαμά από την Αγγλία, έμεινε έκπληκτη όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά της και ετοιμάστηκε για τον τοκετό, καθώς... δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος!

Η Faye White, μαζί με τον σύζυγό της Aiden, ήθελαν ένα τρίτο παιδί αλλά δεν είχαν ότι ήταν ήδη έγκυος. Έχουν ήδη ένα 2χρονο αγοράκι ενώ η Faye είχε γεννήσει και ένα δεύτερο παιδί το οποίο, δυστυχώς, απεβίωσε όταν ήταν 18 μηνών. 

Ωστόσο, τα συμπτώματα αυτής της εγκυμοσύνης ήταν ανύπαρκτα - σε αντίθεση με τις 2 προηγούμενες που κατάλαβε αμέσως ότι έμεινε έγκυος. Είχε περίοδο κανονικά, δεν παρουσίαζε πονοκεφάλους και ναυτίες όπως τις προηγούμενες φορές και το βάρος της αυξήθηκε ιδιαίτερα.

Όταν λοιπόν έσπασαν τα νερά της κι ένιωσε τις πρώτες συσπάσεις και έντονη πίεση από κάτω, πήγε έντρομη στην τουαλέτα και είδε ένα μικροσκοπικό ποδαράκι να ξεπροβάλλει! Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ και την πεθερά της για βοήθεια και σύντομα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Το κοριτσάκι της γεννήθηκε 3 κιλά και, έπειτα από 10 μέρες στο νοσοκομείο, πήγε σπίτι με τους γονείς της. «Πριν λίγες μέρες ήρθε στο κόσμο το αναπάντεχο κοριτσάκι μας που μας κρυβόταν για 9 ολόκληρους μήνες... Ήταν η πιο όμορφη έκπληξη της ζωής μου και ήδη την αγαπάμε πολύ», ανέφερε η μαμά της. 

Πηγή: cafemom.com

v