«Όπως κι αν επιλέξεις να ταΐσεις το μωρό σου, σημασία έχει να είναι καλά και χορτάτο»

«Όπως κι αν επιλέξεις να ταΐσεις το μωρό σου, σημασία έχει να είναι καλά και χορτάτο»

O θηλασμός δεν είναι εύκολος για όλες τις μαμάδες. Αρκετές δυσκολεύονται είτε επειδή δεν έχουν γάλα, είτε επειδή δεν μπορούν να θηλάσουν για ψυχολογικούς λόγους. Η κόρη του ηθοποιού Alec Baldwin, Ireland, που πρόσφατα έγινε μητέρα λέει ότι «όπως κι αν επιλέξεις να ταΐσεις το μωρό σου, σημασία έχει να είναι καλά και χορτάτο» - και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Τον προηγούμενο μήνα η κόρη του γνωστού ηθοποιού, Alec Baldwin, είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της τις απόψεις για τον θηλασμό μέσω αναρτήσεών της στα social media. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει.

«Ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέξατε να ταΐσετε το μωρό σας, το μόνο που έχει σημασία έχει να είναι ένα ευτυχισμένο και χορτάτο μωρό. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν ήθελα να θηλάσω... Είχα τους δικούς μου προσωπικούς λόγους για αυτή την επιλογή. Αλλά αποδείχθηκε ότι εγώ και η μικρούλα μου ήμασταν καλές σε αυτό. Απλά χρειάστηκε λίγος χρόνος για να φτάσουμε εκεί» είχε πει σε προηγούμενη ανάρτησή της στο Instagram η Ireland και συμπλήρωσε ότι δίνει στην κόρη της και φόρμουλα.

Θέλοντας να δείξει την συμπαράστασή της σε όλες τι νέες μαμάδες είπε «Ανεξάρτητα από το τι κάνετε, να ξέρετε ότι κάνετε καλή δουλειά! Σε περίπτωση που κάποιος δεν σας το έχει πει αυτό τελευταία»

Χθες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια όμορφη φωτογραφία όπου θηλάζει την 4 μηνών κόρη της και ο πατέρας της έσπευσε να σχολιάσει πόσο πολύ τις αγαπάει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ireland (@irelandirelandireland)

Πηγή: people.com

v