Συγκίνησε ο επικήδειος της κόρης του Γ. Ιωαννίδη: «μπαμπά μου έφυγες νωρίς»

Συγκίνησε ο επικήδειος της κόρης του Γ. Ιωαννίδη: «μπαμπά μου έφυγες νωρίς»

Στον Άγιο Ιωάννη Βούλας τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου η επιμνημόσυνη δέηση του Γιάννη Ιωαννίδη, με τον επικήδειο που εκφώνισε η κόρη του, Ελένη - Θεοδώρα να ραγίζει καρδιές.

Η κηδεία του σπουδαίου προπονητή μπάσκετ του Άρη, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της εθνικής Ελλάδος θα τελεστεί την Παρασκευή, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

«Κοουτσάρα μου, θα σου πω κάτι: το παιχνίδι δεν τελείωσε, απλώς πήρες ένα τάιμ άουτ για να το συνεχίσεις στα επουράνια γήπεδα, περνώντας στην αθανασία», είπε, μεταξύ άλλων η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, αποχαιρετώντας τον στον επικήδειο που εκφώνησε.

«Στέκομαι εδώ σήμερα και σε κοιτώ την ώρα που μπαρκάρεις για το τελευταίο σου ταξίδι. Και δεν είμαι μόνη μου, εδώ είναι όλοι για να σου πούμε το τελευταίο αντίο, να σου φωνάξουμε σιωπηλά πόσο σε αγαπάμε και τι σήμαινες, τι θα σημαίνεις πάντοτε για την οικογένεια σου, για το μπάσκετ, για τον αθλητισμό, για ολόκληρη την Ελλάδα... Έφυγες νωρίς και άδοξα μπαμπά. Έφυγες αλλά πάλεψες με γενναιότητα, όπως το έκανες σε όλη σου τη ζωή», συνέχισε η Ελένη - Θεοδώρα.

«Στάθηκες στις επάλξεις, πολέμαγες σαν θηρίο, δεν φοβόσουν κανέναν και τίποτε, ήσουν γεννημένος νικητής και ατρόμητος. Και τώρα που σε αποχαιρετάμε, πάλι αγέρωχο σε βλέπω μπροστά μου... Ένα τραγούδι της αγαπημένης σου, Μαρινέλλας λέει "Καμιά φορά λέω να αλλάξω ουρανό μα δεν, μα δεν υπάρχουν δρόμοι". Εσύ όμως μπαμπά μου τους βρήκες αυτούς τους δρόμους... » κατέληξε, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Πηγή: thetoc.gr 

v