Β. Βολιώτη για την υιοθετημένη κόρη της: «το να διαιωνίσω το DNA μου δεν με απασχόλησε ποτέ»

Β. Βολιώτη για την υιοθετημένη κόρη της: «το να διαιωνίσω το DNA μου δεν με απασχόλησε ποτέ»

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Ιζαμπέλ Ρεμπώ – Ο δικός μου Αρθούρος», στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Βίκυ Βολιώτημ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την υιοθεσία της κόρης της.

«Το να διαιωνίσω το DNA μου είναι κάτι που δε με απασχόλησε ποτέ. Ούτως ή άλλως, δεν θεωρώ ότι τα παιδιά μας είναι συνέχειά μας. Οι περισσότεροι βέβαια άνθρωποι, από αυτή την ανάγκη ξεκινούν, αλλά στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει.

Δεν ήμουν μια γυναίκα που ήθελε ντε και καλά να αποκτήσει παιδί. Θα ήθελα να γίνει σε ένα παιδί που έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο. Έχουμε μια υπέροχη κόρη. Δε θέλω να κάνει αυτά που θέλω εγώ. Θέλω να κάνει αυτά που θέλει εκείνη», είπε η ηθοποιός.

Αναφορικά με την κόρη της είπε:«Η Άννα μας ζητούσε πολύ συχνά αδερφάκι. Τώρα έχει σταματήσει λίγο. Το σκεφτόμασταν. Τώρα δεν το σκεφτόμαστε. Η δουλειά και η δική μου και του Σίμου είναι μια δουλειά άστατη. Είμαστε και οι δυο ελεύθεροι επαγγελματίες με περίεργα ωράρια. Δεν είναι εύκολο ούτε με την Άννα αυτό, ούτε για την Άννα. Αλλά θα δούμε».

Πηγή: neakriti.gr

v