Πώς μπορώ να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Πώς μπορώ να καθυστερήσω την περίοδό μου;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Έχω κύκλο 26-27 ημέρες και θα ήθελα να καθυστερήσω την περίοδο μου Θα μπορούσα να το κάνω, παίρνοντας προγεστερόνη; Από ποια μέρα και σε ποια δοσολογία; Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Η προγεστερόνη πέφτει μετά την 21η ημέρα κύκλου όμως πρέπει να την διατηρήσετε υψηλή μέχρι και την ημέρα που επιθυμείτε λαμβάνοντας από το στόμα. Η μέθοδος αυτή δεν είναι ασφαλής για το αποτέλεσμα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v