Οι φιλίες που κρατάνε μια ζωή είναι χρυσός!

Οι φιλίες που κρατάνε μια ζωή είναι χρυσός!

Οι φίλοι που ήταν, είναι και θα είναι δίπλα μας, είναι πολύτιμοι. Ξέρουν όλα τα μυστικά σου, έχουν ζήσει τις πιο ντροπιαστικές σου στιγμές και ξέρουν με λεπτομέρειες κάθε φορά που ένιωσες αμήχανα, γέμισες τύψεις ή έκανες κάτι που δεν έπρεπε.

Ξέρουν αυτόν που αγαπάς, αυτό που αγαπούσες, αυτόν που σε απέρριψε κι αυτόν που κάποτε, άθελά σου, τον πλήγωσες. Έχουν πανηγυρίσει για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σου κι έχουν κλάψει μαζί σου σε όλες τις αποτυχίες σου. 

Είναι εκείνοι που σε ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτά και δεν χρειάζεται να τους κρύβεσαι. Δεν έχουν ανάγκη από κομψές δικαιολογίες αν χαθείς για έναν μήνα ούτε θα σου καταλογίσουν ευθύνες αν ξεχάσεις να τους πάρεις τηλέφωνο. Μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και σ' αγαπούν γι΄αυτό ακριβώς που είσαι. 

Κι όταν συναντιέστε, είτε έχουν περάσει λίγες ώρες είτε λίγοι μήνες από την τελευταία φορά, έχετε πάντα κάτι να πείτε και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.  

Η φιλίες που κρατάνε μια ζωή είναι χρυσός γιατί είσαστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον, έχετε βιώσει κοινές εμπειρίες κι έχετε μοιραστεί συμβουλές και μυστικά που δεν ξέρει κανένας άλλος. 

Τώρα που διανύετε την μητρότητα, που έχετε ωριμάσει και η καθημερινότητα έχει αλλάξει δραστικά, ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον να διατηρήσει την παιδικότητά του, να γελάει και να ζει τη στιγμή ακόμα και στις πιο μεγάλες δυσκολίες. 

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε γύρω μας ψεύτικους φίλους και τυπικές σχέσεις. Γι' αυτό και είμαστε αιώνια ευγνώμονες στους φίλους που μας αγαπάνε (και τους αγαπάμε) ειλικρινά και ξέρουμε βαθιά μέσα μας πως δεν θα χωριστούμε ποτέ. 

Πηγή: herviewfromhome.com

v