Ήρθαν «στα χέρια» μαθητές δημοτικού - μία μαθήτρια στο νοσοκομείο

Ήρθαν «στα χέρια» μαθητές δημοτικού - μία μαθήτρια στο νοσοκομείο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του Αγρινίου έχει προκαλέσει αναστάτωση και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία.

Όπως μεταδίδει το acheloostvnews.gr, το συμβάν έγινε την Τετάρτη (18/10) και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο μαθητές της Δ΄ τάξης αρχικά διαπληκτίστηκαν όταν η μία πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί μικρότερο αδερφό που ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με πέντε δασκάλους που βρίσκονταν στο σημείο, να επεμβαίνουν για να χωρίσουν τους μαθητές.

Ωστόσο μία μαθήτρια τραυματίστηκε και μετά από επεισόδια εμετού και πόνου στο ύψος του νεφρού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Στη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων και εκεί υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ρήξη  οργάνου κάτι που αποκλείστηκε και αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς γύρω από την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Πηγή: reader.gr

v