Μετά το χάπι της επόμενης ημέρας καθυστερεί η περίοδός μου. Είναι φυσιολογικό;

Μετά το χάπι της επόμενης ημέρας καθυστερεί η περίοδός μου. Είναι φυσιολογικό;

Ερώτηση:
Μετά το χάπι της επόμενης μέρας η περίοδος καθυστερεί πάνω από 10 μέρες σε κάθε κύκλο - κάτι το οποίο γίνεται ήδη πάνω από 5 μήνες.
Απάντηση:

Το χάπι της επόμενης μέρας είναι υψηλής δόση ορμονικό σκεύασμα και σίγουρα σκοπεύει την ορμονική ισορροπία σας. Αν η διαταραχή του κύκλου επιμένει, χρειάζεται ορμονικός έλεγχος και υπερηχογράφημα γεννητικών οργάνων.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v