Πότε μπορώ να κάνω εμβρυομεταφορά μετά από υστεροσκόπηση;

Πότε μπορώ να κάνω εμβρυομεταφορά μετά από υστεροσκόπηση;

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Έχω κάνει επεμβατική υστεροσκόπηση. Η πρώτη περίοδος ήταν σχεδόν μηδαμινή. Τον δεύτερο μήνα είχα πολύ περισσότερο αίμα σε σχέση με την φυσιολογική μου περίοδο. Είναι φυσιολογικό; Πόσο καιρό θα μείνει καθαρή η μήτρα μου; Είχα προγραμματίσει εμβρυομεταφορά αλλά λόγω Covid που κόλλησα μεταφέρεται 2 μήνες αργότερα, με πνευμονολογικό και καρδιολογικό έλεγχο. Ευχαριστώ.
Απάντηση:

Δυο μήνες μετά είναι ικανός χρόνος να επανέλθει η μήτρα και εφόσον την ελέγξει ο γυναικολόγος σας, τουλάχιστον με υπέρηχο, να προχωρήσετε σε εμβρυομεταφορά. Καλή επιτυχία.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v