Πήρα το χάπι της επόμενης μέρα κι έχω αίμα εδώ και 10 μέρες

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρα κι έχω αίμα εδώ και 10 μέρες

Ερώτηση:
Καλημέρα σας. Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας κι έχω εδώ και 10 μέρες λίγο αίμα. Είναι φυσιολογικό να κρατάει τόσες μέρες;
Απάντηση:

Το χάπι της επόμενης ημέρας είναι μια ισχυρή παρέμβαση στο ορμονικό σύστημα της γυναίκας, αλλά απαραίτητη για να μη συλλάβει - οπότε τα συμπτώματα που έχετε είναι απολύτως αναμενόμενα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v