Η 18χρονη Κυριακή πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια!

Η 18χρονη Κυριακή πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια!

Στα 18 της χρόνια η Κυριακή ήρθε αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που απείλησε τη ζωή της: μια σπάνια μορφή επιθετικού καρκίνου. Χάρη στο πείσμα της, όμως, και την αγάπη του κόσμου, ο οποίος έσπευσε να τη βοηθήσει, το νεαρό κορίτσι πάλεψε και νίκησε το τέρας.

«Στα 18 της χρόνια έλαβε τη διάγνωση για καρκίνο στην αριστερή παρωτίδα. Μια σπάνια μορφή επιθετικού καρκίνου απειλούσε πλέον τη ζωή της Κυριακής με μεταστάσεις.

Ο χρόνος κυλούσε επιβαρυντικά. Η Κυριακή έπρεπε να εισαχθεί άμεσα στο χειρουργείο για αφαίρεση της παρωτίδας καθώς και των γειτονικών λεμφαδένων. Έτσι και έγινε. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε. Η περιπέτεια της υγείας της, όμως, δεν είχε τελειώσει...

Η Κυριακή έπρεπε να υποβληθεί γρήγορα σε συνεδρίες ακτινοθεραπείας για να αποφύγει κάποια πιθανή μετάσταση!

Το κόστος αυτών των θεραπειών ήταν τόσο μεγάλο, που η οικογένειά της απευθύνθηκε στον Οργανισμό μας. Έπειτα από ενδελεχή έρευνα του διεπιστημονικού μας προσωπικού (Κοινωνικό-Ιατρικό Τμήμα), η ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ, ξεκίνησε την εκστρατεία για την Κυριακή μας, η οποία ολοκληρώθηκε γρήγορα χάρη σε όλους εσάς.

Χρειάστηκαν 34 ακτινοθεραπείες οι οποίες ολοκληρώθηκαν αισίως!

Πριν 15 ημέρες πραγματοποιήθηκε και η εξέταση Pet Scan στην οποία όλα δείχνουν να είναι καθαρά. Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της Κυριακής και της οικογένειάς της με κάθε δυνατό τρόπο!

Σας ευχαριστούμε!»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v