Τι δώρο να πάρω στη φίλη μου που γέννησε; 5 δώρα που πραγματικά θα πιάσουν τόπο

Τι δώρο να πάρω στη φίλη μου που γέννησε; 5 δώρα που πραγματικά θα πιάσουν τόπο

Αν η καλύτερή σας φίλη είναι έγκυος και θέλετε να της πάρετε ένα ξεχωριστό δώρο, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να μην καταλήξετε στις γνωστές επιλογές των μωρουδίστικων ρούχων ή του θηλάστρου. Μπορεί τέτοιου είδους δώρα να είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τη μέλλουσα μαμά, αλλά κατά βάθος θέλει να την... «κακομάθουν».

Προτιμήστε ν' αγοράσετε ή να φτιάξετε κάτι πρωτότυπο που θ' απευθύνεται μόνο στην ίδια. Έτσι κι αλλιώς, με το που γεννήσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι το σπίτι θα γεμίσει με κάθε είδους πράγματα για το μωρό.

Mασητικό κολιέ

Το μασητικό κολιέ, ή αλλιώς κολιέ θηλασμού - οδοντοφυΐας, είναι ένα κόσμημα για τη μαμά, το οποίο μπορεί να... μασουλάει το μωρό. Είναι κατασκευασμένο από ασφαλή υλικά και ειδικό για να ανακουφίζει τα ούλα του μωρού. Φορώντας το η νέα μαμά θα νιώθει κομψή, χωρίς να ανησυχείτε μήπως το νεογέννητό της δαγκώσει ή καταπιεί κάποιο άλλο. μη ειδικό για μωρά κόσμημα. 

Μπορείτε να βρείτε κάποια μασητικά κολιέ εδώ.

Σεμινάριο θηλασμού

Ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια νέα μανούλα, είναι να την διευκολύνεις με το δύσκολο κομμάτι του θηλασμού, από την πρώτη κιόλας μέρα που θα φέρει το μωράκι της στο σπίτι. Ένα ολοκληρωμένο σεμινάρια που θα της λύσει όλες της τις απορίες και θα κάνει τον θηλασμό «παιχνιδάκι», είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται. 

Ενδεικτικά, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού εδώ.

Ειδική κρέμα για τις ραγάδες

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα πρέπει να είναι προσεκτική με τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί. Γι' αυτό, μην αγοράσετε ένα τυχαίο σετ του εμπορίου με κρέμες, που μπορεί να είναι επιβλαβές για εκείνη και το μωρό. Προτιμήστε μία κρέμα κατά των ραγάδων, ειδικά σχεδιασμένη για εγκύους.

Βρείτε μερικές επιλογές εδώ.

Μαξιλάρι θηλασμού

Κάντε στη νέα μαμά ένα δώρο που θα της χαρίσει γαλήνιο ύπνο... τουλάχιστον μέχρι να ξανασηκωθεί για να πάει τουαλέτα! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαξιλάρι ανάπαυσης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννηση του μωρού σαν μαξιλάρι θηλασμού

Ενδεικτικά, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

 

 

Μουσικό Μενταγιόν

Ένα κόσμημα που θα δίνει στυλ στη μαμά και ταυτόχρονα θα νανουρίζει το παιδί. Με ένα μακρύ κορδόνι φτάνει μέχρι την κοιλιά της εγκύου. Στο τέλος του διαθέτει ένα μικροσκοπικό μεταλλόφωνο, το οποίο, ενώ κινείται η μαμά, παράγει κάποιους ανεπαίσθητους ήχους. Οι μελωδίες αυτές πιστεύεται ότι ηρεμούν το μωρό και χαράσσονται στη μνήμη του ακόμα και αφού γεννηθεί.

Μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ.

v