Σοκ στον Ασπρόπυργο: συνελήφθη γυμναστής δημοτικού για παρενόχληση μαθητών

Σοκ στον Ασπρόπυργο: συνελήφθη γυμναστής δημοτικού για παρενόχληση μαθητών

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛΑΣ σε 30χρονο γυμναστή δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο, μετά από καταγγελίες γονιών ότι παρενοχλούσε τα παιδιά τους.

Ο 30χρονος συνελήφθη χθες το πρωί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για παράβαση του άρθρου 337 ΠΚ «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση». Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger.

Η συγκέντρωση γονέων έξω από το σχολείο

Μια ώρα πριν τη σύλληψη του γυμναστή, πλήθος γονέων μαθητών είχε συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο καθώς είχαν πληροφορηθεί ότι ο 30χρονος φέρεται να προβαίνει συχνά σε θωπείες σε βάρος ανηλίκων μαθητών κατά τη διάρκεια του μαθήματος Γυμναστικής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γονείς φέρεται να κατήγγειλαν - σύμφωνα με μαρτυρία του μεγαλύτερου παιδιού τους - ότι ο γυμναστής είχε στα πόδια του την μικρή ανήλικη κόρη τους και της είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο είχε γρατζουνιστεί.

Γονιός φέρεται επίσης να υποστήριξε ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος προβαίνει συχνά σε θωπείες και χαϊδέματα στα παιδιά, ενώ υπήρξε και γονιός που φέρεται να υποστήριξε ότι έχει δεχθεί διαμαρτυρίες από αρκετά παιδιά ότι κατά τη διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής ο εν λόγω γυμναστής δεν τους αφήνει να βγουν στο προαύλιο, αλλά τους κρατούσε στην τάξη και τους γαργαλούσε χωρίς τη θέλησή τους.

Πηγή: iefimerida.gr

v