Γαστούνη: μια ολόκληρη πόλη ενώθηκε για να βοηθήσει 11χρονη με καρκίνο

Γαστούνη: μια ολόκληρη πόλη ενώθηκε για να βοηθήσει 11χρονη με καρκίνο

Συγκινητική αλυσίδα αλληλεγγύης από όλη την πόλη για να ενισχύσουν 11χρονη μαθήτρια του 2ου Δημοτικού  που χειρουργήθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

«Κουμπαράς αγάπης» υπάρχει στα καταστήματα της πόλης και στα σχολεία ενώ το προσεχές Σάββατο θα πραγματοποιηθεί «καφές αγάπης» στη Γαστούνη προκειμένου να ενισχυθεί ο δρόμος της νοσηλείας και αποθεραπείας της 11χρονης, ο οποίος είναι επίπονος, διότι οι γονείς είναι άνθρωποι του μεροκάματου, που παλεύουν να επιβιώσουν σε έναν ξένο τόπο και καλούνται να επωμιστούν το κόστος των νοσηλειών αφού είναι ανασφάλιστοι.

Στην αλυσίδα αλληλεγγύης της Γαστούνης, προστέθηκε και μια ιδιαίτερη παρουσίαση βιβλίου με αλληλέγγυα χροιά, όπου η Έλενα Κακολύρη και η  Μαρία Κατούφα, παρουσιάζουν  Το επόμενο Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 στο Κουρβιδιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο, το βιβλίο τους με τίτλο «Η Άλλη Όψη». 

Σε  συνεννόηση με τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Γαστούνης τοποθετούν στον χώρο Κουμπαρά Αγάπης για την Ρελίσα, ώστε όποιος επιθυμεί να συνδράμει για την 11χρονη μαθήτρια που χρειάζεται την στήριξή μας.

Πηγή: ertnews.gr

v