Γέννησε το 6ο μωράκι της στα 49 και είναι πανευτυχής: «ήταν το καλύτερο δώρο»

Γέννησε το 6ο μωράκι της στα 49 και είναι πανευτυχής: «ήταν το καλύτερο δώρο»

Μια 49χρονη μητέρα έφερε πριν λίγες μέρες στον κόσμο το 6ο μωράκι της και η ευτυχία της δεν περιγράφεται! Σύζυγος του γνωστού σεφ Gordon Ramsay, είναι είδη μητέρα της 25χρονης Μegan, των 23χρονων διδύμων Holly και Jack, της 22χρονης Tilly, 22 και του 4χρονου Oscar.

Ο τρίτος γιος της οικογένειας γεννήθηκε την ημέρα των γενεθλίων του μπαμπά του, ο οποίος δήλωσε πως ήταν το καλύτερο δώρο που πήρε ποτέ. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε 3 φωτογραφίες του νέου μέλους με το παρακάτω κείμενο: 

«Τι καταπληκτικό δώρο γενεθλίων! Καλωσορίστε τον Jesse James Ramsay, ο οποίος γεννήθηκε 3 κιλά και 450 γραμμάρια και συμπλήρωσε την οικογένειά μας. Τώρα έχουμε 3 αγόρια και 3 κορίτσια...».  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Όσο για την Tana, δεν μπορεί να κρύψει το χαμόγελό της ενώ κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Jesse. «Οι τελευταίοι 9 μήνες δεν ήταν εύκολοι, αλλά τα καταφέραμε! Είμαστε ευλογημένοι για το νέο μέλος της οικογένειάς μας, η οποία πλέον είναι πλήρης.  Jesse James Ramsay σε αγαπάμε τόσο πολύ», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, καλωσορίζοντας το μικρό της αγοράκι. 

Οι ακόλουθοι του ζευγαριού έσπευσαν αν τους συγχαρούν και μοίρασαν δεκάδες όμορφες ευχές για τον μικρό Ramsay που ήρθε στον κόσμο στις 8 Νοεμβρίου. 

Πηγή: today.com

v