Βελεστίνο: αδέσποτος σκύλος δάγκωσε 4χρονη στο κεφάλι

Βελεστίνο: αδέσποτος σκύλος δάγκωσε 4χρονη στο κεφάλι

Μια κυριακάτικη βόλτα μιας οικογένειας στη Μαγνησία εξελίχτηκε σε εφιάλτη, όταν ένας αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε στο 4,5 ετών κοριτσάκι της και το δάγκωσε στο κεφάλι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, προχθές Κυριακή γύρω στις 11 το πρωί. Το άγριο σκυλί επιτέθηκε ξαφνικά στο κορίτσι και το άρπαξε από το κεφάλι. Οι κραυγές του παιδιού ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν.

Οι γονείς μετέφεραν εσπευσμένα το παιδί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ειδική αντιβίωση.

Η μητέρα του παιδιού ζήτησε από τον Δήμο να πάρει μέτρα καθώς οι επιθέσεις αδέσποτων πληθαίνουν με το πέρασμα του χρόνου και επικοινώνησε με τον Ταχυδρόμο για να μεταφέρει την ανησυχία της. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είπε ότι μίλησε με τον δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα η συζήτηση όμως που ακολούθησε μεταξύ των δύο πλευρών δεν την ικανοποίησε.

Η οικογένεια μετά το συμβάν εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου και στην Εισαγγελία.

Πηγή: taxydromos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v