Να πάρω duphaston για να μου έρθει περίοδος;

Να πάρω duphaston για να μου έρθει περίοδος;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες και ο γυναικολόγος μού σύστησε να παίρνω τα duphaston κάθε φορά που έχω καθυστέρηση γιατί έχω ακανόνιστο κύκλο. Επειδή με τον αρραβωνιαστικό μου προσπαθούμε αρκετό καιρό για παιδάκι, ο γιατρός μου μου είπε να πάρω τα inofert combi hp,inofert luteal και inofert plus (τα δυο τελευταία κάθε βράδυ εναλλάξ ανά 14 μέρες). Έχει να μου έρθει περίοδος από τις 13 Ιουλίου. Μπορώ να πάρω ξανά το duphaston σε συνδυασμό με τα inofert ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση:

Οι πολυκυστικές ωοθήκες είναι ένα σύνθετο θέμα, το οποίο θέλει ειδική εκτίμηση από μαιευτήρα γυναικολόγο. Σίγουρα πρέπει να αντιμετωπίσετε την πολυκιστικότητα, αλλά θέλει εκτίμηση με ορμόνες, υπερήχους και εμπειρία από τον γυναικολόγο που θα επισκεφθείτε. 

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v