Νηπιαγωγείο μάζεψε χρήματα για να βοηθήσει μαθήτριά του με λευχαιμία

Νηπιαγωγείο μάζεψε χρήματα για να βοηθήσει μαθήτριά του με λευχαιμία

Η μαμά ενός μικρού παιδιού που παλεύει με τη λευχαιμία, έβαλε τα κλάματα από συγκίνηση όταν το νηπιαγωγείο της κόρης της συγκέντρωσε πάνω από 1.000 ευρώ για να τη βοηθήσει.

Κατά την επιστροφή τους από οικογενειακές διακοπές τον Ιούνιο, η Tony Hall παρατήρησε ένα ασυνήθιστο εξάνθημα στο χέρι της κόρης της. Έπειτα από εκτεταμένες εξετάσεις, η 3χρονη Holly διαγνώστηκε με λευχαιμία.

Από τότε, η μικρούλα και η οικογένειά της υποστηρίζονται από μια φιλανθρωπική οργάνωση που είναι αφιερωμένη στο να βοηθά οικογένειες σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση.

Το έργο της φιλανθρωπικής οργάνωσης θέλησε να συνεχίσει και το νηπιαγωγείο στο οποίο πηγαίνει η Holly τις μέρες που δεν έχει χημειοθεραπείες και οργάνωσε μια εκστρατεία, η οποία διήρκησε μία εβδομάδα, συγκεντρώνοντας από τις δασκάλες, τους άλλους γονείς και τους γείτονες ένα αξιοσέβαστο ποσό στο όνομα της μικρής ασθενούς. 

Εκτός από τα χρήματα, συγκεντρώθηκαν παιχνίδια, κουκλάκια και διάφορες λιχουδιές και δόθηκαν όλα στο 3χρονο κοριτσάκι. Μαμά και κόρη έπεσαν από τα σύννεφα από την έκπληξη, ενώ η Holly αγκάλιασε με ενθουσιασμό τόσο τις δασκάλες όσο και τους συμμαθητές της. 

Πηγή: northwichguardian.co.uk

v