«Η μαμά μου πήρε πτυχίο αφού μεγάλωσε και σπούδασε ολομόναχη τα 4 παιδιά της»

«Η μαμά μου πήρε πτυχίο αφού μεγάλωσε και σπούδασε ολομόναχη τα 4 παιδιά της»

Η ιστορία μια μαμάς 4 παιδιών, που τα μεγάλωσε μόνη της αφού έχασε τον άντρα της, αποδεικνύει ότι η δύναμη και η δίψα για μάθηση και ζωή μερικών ανθρώπων είναι αστείρευτη! Τη διαβάσαμε στους «Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Σητείας-ΜΑΧΟΥ!» και την αφιερώνουμε σε όλες τις μαμάδες που, με τις πράξεις τους, γίνονται το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά τους. 

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Έχασε τον άντρα της και μεγάλωσε μόνη 4 παιδιά.

Μόλις τα σπούδασε, αποφάσισε να τελειώσει την αγγλική γλώσσα και να δώσει Πανελλήνιες. Προχθές ορκίστηκε στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, το οποίο τελείωσε σε 3.5 χρόνια, ενώ παράλληλα δούλευε.

Με την άδεια της κόρης της, Χρυσάνθης Γεωργαντά (η οποία διαπρέπει ως νεαρή επιστήμονας στον τομέα της τεχνολογίας) αναδημοσιεύω την ανάρτηση της. Από τα ωραιότερα και πιο συγκινητικά μαθήματα ζωής, απόδειξη πως η δίψα για την προσωπική εξέλιξη είναι αστείρευτη, όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίζει κάποιος.

"Αυτή είναι η μαμά μου. Η μαμά μου αφού έχασε τον άντρα της και έμεινε μόνη με τέσσερα παιδιά, φρόντισε να τα σπουδάσει όλα και στη συνέχεια αποφάσισε να τελειώσει τα αγγλικά της και να δώσει πανελλήνιες.

Η μαμά μου την Πέμπτη ορκίστηκε στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, το οποίο τελείωσε στα 3.5 χρόνια, ενώ δούλευε παράλληλα.

Η μαμά μου, λοιπόν, είναι ότι πιο κοντά μου έχω σαν παράδειγμα για τη δια βίου μάθηση, την αγάπη για γνώση, την επιμονή και την υπομονή.

Η μαμά μου ακόμα μου θυμίζει έμπρακτα πώς η ηλικία δείχνει απλώς πόσες φορές κάναμε το ταξίδι γύρω από τον ήλιο. Κι επειδή όταν ένα ταξίδι τελειώνει, συνήθως ένα άλλο ξεκινά, αναμένω τη συνέχειά της.

Αν η μαμά μου τα κατάφερε, τότε μπορείς κι εσύ!

Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο στο ταξίδι της σταδιοδρομίας και της γνώσης. Ξεκίνα το ταξίδι σου, αν ξέρεις τον προορισμό σου ή ζήτα υποστήριξη αν ακόμα αναρωτιέσαι".

Πηγή: Iliada Evangelia Kothra».

v