3δυμάκια παίρνουν εξιτήριο μετά από 2 μήνες και θα κάνουν γιορτές σπίτι τους!

3δυμάκια παίρνουν εξιτήριο μετά από 2 μήνες και θα κάνουν γιορτές σπίτι τους!

Τρίδυμα κοριτσάκια, που γεννήθηκαν στις 32 εβδομάδες, παίρνουν επιτέλους εξιτήριο από το νοσοκομείο για να κάνουν Χριστούγεννα σπίτι τους!

H Sami Hampton γέννησε τα πανομοιότυπα κοριτσάκια της Gwynevere, Calliope και Scarlett με καισαρική τομή στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά μόλις σήμερα, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, μπόρεσαν να πάρουν εξιτήριο και να πάνε πρώτη φορά στο σπίτι τους. 

«Παρόλο που γέννησα πριν λίγες εβδομάδες, τα κορίτσια μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μας χωρίς αυτά», είπε η μητέρα τους στο «Good Morning America. «Είμαι τόσο ευγνώμων, ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να πάμε όλοι μαζί στο σπίτι. Επίσης ευγνώμων είμαι για τον καταπληκτικό σύντροφο και βοηθητικό μπαμπά που έχω δίπλα μου», πρόσθεσε.

Η Sami Hampton χρειάστηκε να περάσει τις τελευταίες 6 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της στο νοσοκομείο, και γέννησε τα πανομοιότυπα κοριτσάκια της λίγες μέρες πριν από 32 εβδομάδες.

«Γεννήθηκαν χωρίς επιπλοκές και θα πάρουν εξιτήριο νωρίτερα π' όσο περιμέναμε. Οι γιατροί μας είχαν πει ότι θα βγουν μέσα με τέλη Δεκεμβρίου, αλλά οι κόρες μας είναι μαχήτριες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα στο σπίτι μαζί μας», δήλωσαν οι χαρούμενοι γονείς. 

Πηγή: Good Morning America

v