Αυτό το τραγικό λάθος κάνει στις σχέσεις του το κάθε ζώδιο

Αυτό το τραγικό λάθος κάνει στις σχέσεις του το κάθε ζώδιο

Μια σχέση μπορεί να χαλάσει λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, απιστίας, διαφορετικής νοοτροπίας ή απλά λόγω βαρεμάρας. Ωστόσο, μπορεί να χαλάσει και λόγω... ασυμβατότητας ζωδίων, καθώς, σύμφωνα με τους αστρολόγους, κάθε ζώδιο κάνει συγκεκριμένα λάθη στη σχέση του κι αν μπλέξει με τον λάθος άνθρωπο, ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος. 

Κριός: απαιτεί να τον θαυμάζουν

Ο Κριός είναι αγαπησιάρης και ρομαντικός σύντροφος, πρόθυμος για κάθε θυσία προκειμένου να ικανοποιήσει το ταίρι του. Δυστυχώς, όμως, απαιτεί από τον άλλον το ίδιο επίπεδο δέσμευσης. Είναι ένα παθιασμένο ζώδιο και μερικές φορές μπορεί να παγιδευτεί προσπαθώντας να σιγουρευτούν πως αγαπιούνται και πως τους εκτιμούν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια δυσαρέσκεια όταν δεν αισθάνονται ότι τους θαυμάζουν το ίδιο.

Ταύρος: γίνεται βαρετός

Η δύναμη του Ταύρου είναι πως μπορεί να δημιουργήσει ένα άψογο σπίτι και μια όμορφη οικογένεια, ενώ αγαπά την απλή ζωή. Η δύναμή του, όμως, μπορεί να γίνει και η μεγαλύτερη αδυναμία του, καθώς συχνά η ζωή που προσφέρει είναι προβλέψιμη και... βαρετή. Ενώ κάποιοι μπορεί να ενθουσιάζονται που κάνουν τα ίδια πράγματα κάθε μέρα, για άλλους αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη.

Δίδυμοι: «φλερτάρει» με όλους

Ο μεγαλόψυχος Δίδυμος μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις από την πολλή «αγάπη» που δείχνουν σε όλους ανεξαιρέτως, πράγμα που μπορεί να γεννήσουν ανασφάλειες στον σύντροφό του. Ο Δίδυμος ποθεί περισσότερο την ψυχική διέγερση παρά τη σωματική, ενώ δεν του αρέσει να νταντεύει τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Αν νιώσει ότι δεν υπάρχει πνευματική σύνδεση ή πως ο άλλος προσκολλάται πάνω του, βαριέται και φεύγει.

Καρκίνος: προσκολλάται και καταπιέζει

Ο εραστής Καρκίνος είναι παθιασμένος και πραγματικά «αγαπά να αγαπά». Δυστυχώς, αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ο Καρκίνος μπορεί να διώξει πολλούς ανθρώπους από κοντά του επειδή προσκολλώνται πάνω τους. Η συμπεριφορά του αυτή τείνει να καταπιέζει τον σύντροφό του, και γι' αυτό χρειάζεται κάποιον που να μην φοβάται να τον λατρεύουν και να είναι πρόθυμος να ανταποδώσει.

Λέων: θέλει να είναι ο καλύτερος

Το Λιοντάρι, ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, είναι ενεργητικό και πρόθυμο να αρέσει στους άλλους. Ωστόσο, επειδή θέλει να το λατρεύουν και να το θαυμάζουν συνέχεια, και ως εκ τούτου φοβάται να δείξει τις αδυναμίες του και να ζητήσει βοήθεια από τον σύντροφό του, τελικά μπορεί να απογοητεύσει τόσο τον ταίρι του όσο και τον εαυτό του. 

Παρθένος: αγαπά την τάξη περισσότερο κι από τον εαυτό του 

Ο Παρθένος θέλει τα πράγματα να είναι πολύ ακριβή. Ενώ αυτό μπορεί να τον κάνει πολύ καλό φίλο, ως σύντροφος μπορεί να είναι καταστροφικός. Οι διαφωνίες σχετικά με το πού πρέπει να γίνουν ορισμένα θέματα, και το πώς να γεμίσετε σωστά ένα πλυντήριο πιάτων, θα είναι συνεχείς στη σχέση ενός Παρθένου.

Ζυγός: είναι αναποφάσιστος

Οι Ζυγοί θέλουν να έχουν τα πάντα γύρω τους ισορροπημένα. Το σύμβολο των ζυγών και η κεντρική τους θέση αποτελούν παράδειγμα. Ωστόσο, είναι η ίδια επιθυμία για δικαιοσύνη που μπορεί να κάνει τον εραστή του Ζυγού να είναι αναποφάσιστος όταν λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις. Ο Ζυγός θέλει να εξετάσει κάθε πιθανό σενάριο, καθιστώντας δύσκολο να οριστικοποιήσει κάποιες επιλογές, όπως την αγορά ενός σπιτιού, ή το σημείο όπου θα παντρευτεί. Μπορεί να είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για κάποιον να είναι με έναν Ζυγό.

Σκορπιός: όταν έχει νεύρα, λέει... κακίες!

Πολλές φορές λέμε πράγματα που πληγώνουν τον άνθρωπό μας, αλλά χωρίς να το θέλουμε. Οι Σκορπιοί, όμως, το κάνουν, το θέλουν! Διότι ο Σκορπιός, όταν νευριάζει ή νιώθει προσβεβλημένος, λέει κακίες και τις εννοεί. Δεν του ξεφεύγουν. Θέλει να ενοχλήσει, να προσβάλει, να εξοργίσει και ξέρει ακριβώς πού να χτυπήσει. Έχει ενσωματωμένο σκόπευτρο και δραστικό δηλητήριο. Και του λείπει το μέτρο.

Τοξότης: δεν αντέχει τη δέσμευση 

Ένα σημαντικό πρόβλημα στις σχέσεις είναι το να μη βρίσκονται οι δυο σύντροφοι στο ίδιο στάδιο δέσμευσης. Ο ένας να το παίζει ελεύθερο πουλί και ο άλλος να νομίζει (ή να ονειρεύεται) πως πάνε ντουγρού για εκκλησία. Με τον Τοξότη αυτό το θέμα γίνεται… θεματάρα και όχι τόσο για τον ίδιο, όσο για το ταίρι του. Γιατί καθώς αυτό το ζώδιο είναι εκ πεποιθήσεως κατά της δέσμευσης, προτιμά να μην ξεκαθαρίζει στον άλλον πώς έχει η κατάσταση. Εξάλλου, ο Τοξότης συχνά αισθάνεται την ανάγκη να κατακτήσει και να βγει για κυνήγι, ακόμη και εις βάρος μιας σχέσης στην οποία βρίσκεται.

Αιγόκερως: παραείναι... σοβαρός

Το να είσαι σε σχέση με έναν Αιγόκερω, είναι σαν να έχεις το δικό σου ιδιωτικό άτομο. Τον γνωρίζεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Η προθυμία τους να αγαπούν και η πίστη τους είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό, αλλά η σοβαρή συμπεριφορά τους μπορεί να προκαλέσει πιθανές αντιπαραθέσεις μεταξύ οικογένειας και φίλων. Τέλος, δεν μπορούν να συζητήσουν με κάποιον που οι ίδιοι θεωρούν απείθαρχο ή παιδαριώδη.

Υδροχόος: είναι στον κόσμο του!

Είναι ένα πολύ ορμητικό ζώδιο και ως εκ τούτου μπορεί να είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εκφράσουν σωστά τα συναισθήματά τους. Δεδομένου ότι είναι συχνά στον κόσμο τους, όποιος μπλέξει με έναν Υδροχόο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι χρειάζονται το χώρο τους για να σκεφτούν τα πράγματα. Παρόλο που αυτό μπορεί να αποδειχτεί ως απολύτως απαραίτητο, ο Υδροχόος, χρειάζεται κάποιον που να είναι πρόθυμος να τιμήσει την νοοτροπία του.

Ιχθύες: έχουν άθλια σχέση με τα χρήματα

Μια από τις κύριες αιτίες διαζυγίου για τους Ιχθύες είναι τα χρήματα, καθώς έχουν έφεση στα ιδεαλιστικά όνειρά τους, αλλά όχι και στη διαχείριση των χρημάτων. Πιθανόν να κρύβουν μεγάλες αγορές και να έχουν ένα χαμηλό πιστωτικό, πάντως η σχέση τους με τα χρήματα μπορεί να είναι προβληματική σε μια ερωτική σχέση. Ενθαρρύνετε τους Ιχθύες να είναι πιο σταθεροί βρίσκοντας έναν τρόπο να διαχειριστούν τα χρήματά τους που να τους βολεύει και να βολεύει και εσάς ως ζευγάρι.

Πηγή: bonobology.com

v