Ποιο στρουμφάκι θα ήταν το παιδί σου ανάλογα με το ζώδιο του

Ποιο στρουμφάκι θα ήταν το παιδί σου ανάλογα με το ζώδιο του

Παγκόσμια μέρα των γλυκύτατων στρουμφ σήμερα, και είπαμε να κάνουμε μια βουτιά στα παιδικά μας χρόνια με ένα ξεχωριστό κείμενο, μέσα από το οποίο θα ανακαλύψετε πολλά για τα παιδιά σας! Αν το βλαστάρι ήταν στρουμφάκι, ποιο θα ήταν;

Αν είναι Κριός, θα ήταν ο Σκουντούφλης

Αν το μικρό σας είναι βιαστικό, παρορμητικό, οξύθυμο και ελαφρώς νευρικό Κριαράκι, που βρίσκεται πάντα σε... κίνηση, θα ήταν ο Σκουντούφλης. Το μικρό αυτό στρουμφάκι που έχει κερδίσει την καρδιά μας που είναι λίγο απρόσεκτο και προκαλεί καταστροφές και σύγχυση σε όλους!

Αν είναι Ταύρος, θα ήταν ο Λιχούδης

Ο Λιχούδης καταβρόχθιζε όλα τα γλυκά, τις πίτες, τις λιχουδιές και έκανε επιδρομές στην κουζίνα εξαφανίζοντας ότι υπήρχε μέσα στο ψυγείο. Τι άλλο λοιπόν θα μπορούσε να είναι εκτός από Ταυράκι;

Αν είναι Δίδυμος, θα ήταν ο Σπιρτούλης

Ο Δίδυμος είναι ο πανταγνώστης του ζωδιακού, ο εύστροφος αλλά κάποιες στιγμές ξερόλας που προσπαθεί με τις γνώσεις του να βοηθήσει τους πάντες. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να είναι άλλος από τον Σπιρτούλη - αυτόν με τα στρογγυλά γυαλιά, που πετούσε διαρκώς τις εξυπνάδες τους και προκαλούσε μπελάδες. Μήπως σας θυμίζει το βλαστάρι σας;

Αν είναι Καρκίνος, θα ήταν ο Γκρινιάρης

Θυμάσαι το στρουμφάκι που μόνιμα έβρισκε αφορμή για να παραπονιέται για τα πάντα που συμβαίνουν στο στρουμφοχωριό;  Η πιο γνωστή του φράση ήταν «Μου την δίνει» και ναι δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από Καρκίνος στο ζώδιο - όπως ακρθβώς και το παιδάκι μας που είναι λίγο... απαιτητικό και παραπονιάρικο!

Αν είναι Λέων, θα ήταν ο Μελένιος

Μήπως το Λιονταράκι σας κάθεται με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη, θέλει να είναι το επίκεντρο και κάνει τα πάντα (συνήθως καλά πράγματα πάντως) για να εντυπωσιάσει; Αν ναι, σίγουρα θα ήταν ο Μελένιος. Το πανέμορφο στρουμφάκι που περιποιόταν σε υπερβολικό βαθμό τον εαυτό του, κοιταζόταν μόνιμα στον καθρέφτη και φόραγε ένα λουλούδι στο σκούφο του! Είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση και όλα τα υπόλοιπα στρουμφάκια τον θεωρούσαν ναρκισσιστή.

Αν είναι Παρθένος, θα ήταν ο Προκόπης 

Τα παρθενάκια είναι φιλότιμα, τρέχουν για όλους και δύσκολα θα πουν «όχι» στη χάρη της μαμάς και του μπαμπά. Επίσης, αγαπούν την τάξη και την... τελειότητα, όπως ακριβώς και το στρουμφάκι που ακούει στο όνομα Προκόπης. Ήταν στην υπηρεσία όλων, μόνιμα ήταν σε φόρμα και ασχολιόταν με όλα τα σπορ.

Αν είναι Ζυγός, θα ήταν η Στρουμφίτα

Τσαχπίνα, σκερτσόζα, όμορφη, με κατακτήσεις και περιζήτητη. Η Στρουμφίτα ήταν το μόνο θηλυκό του Στρουμφοχωριού και φυσικά τι άλλο θα μπορούσε να ήταν από Ζυγός. Είναι γνωστό για το ζώδιο του Ζυγού, ότι διαθέτει την ομορφιά, την χάρη και την γοητεία.

Αν είναι Σκορπιός, θα ήταν ο Δρακουμέλ

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία καθώς ο Δρακουμέλ, ο κακός μάγος που ήθελε να αφανίσει όλα τα στρουμφάκια,  δεν θα μπορούσε να είναι τίποτ' άλλο εκτός από Σκορπιός. Κι εσύ μαμά που το παιδί σου είναι Σκορπιός, μην βιάζεσαι να παρεξηγηθείς. Ο Δρακουμέλ ήταν επίσης φιλόδοξος, πεισματάρης και με γερές διασυνδέσεις. 

Αν είναι Τοξότης, θα ήταν ο Χαχανούλης

Το κοινωνικό στρουμφάκι που πείραζε όλους τους φίλους του κάνοντας φάρσες ήταν ο Χαχανούλης. Μόνιμα ήταν στην σκανδαλιά και κατασκεύαζε δωράκια που όταν τα ανοίγεις ανατινάσσονταν έτσι για να τρομάζει τα υπόλοιπα στρουμφάκια και να γελά.... Ποιος είναι ο σκανδαλιάρης χάχας του ζωδιακού; Μα φυσικά ο Τοξότης!

Αν είναι Αιγόκερως, θα ήταν ο Μπαμπαστρούμφ

Ποιος διοικούσε και οργάνωνε όλο το Στρουμφοχωριό, και ήταν η πατρική φιγούρα όλων; Ο Κρόνιος Μπαμπαστρούμφ ... ο πιο ώριμος όλων που ήταν η «κολώνα» για όλα τα στρουμφάκια. Τέτοια ευθύνη , εμπειρία και σοφία μόνο σε έναν Αιγόκερω θα μπορούσες να βρεις - ακόμα κι είναι ακόμα παιδί!

Αν είναι Υδροχόος, θα ήταν ο Ξεφτέρης

Ήταν ο μηχανικός του χωριού, που παράλληλα έκανε και όλες τις δουλειές του χωριού. Μόνιμα με μία φόρμα και ένα μολύβι στο αυτί, διόρθωνε τα πάντα αλλά σκαρφιζόταν και διάφορες εφευρέσεις. Κι αν δεν σας θυμίζει το παιδάκι σας που είναι Υδροχόος, πρέπει να ψαχτείτε με τον ωροσκόπο.  

Αν είναι Ιχθύς, θα ήταν ο Χουζούρης

Που τον έχανες πού τον έβρισκες, μόνιμα ξαπλωμένος σε μια γωνιά για να ξαποστάσει και για να ρίξει έναν υπνάκο. Ο Χουζούρης ήταν το στρουμφάκι που μόνιμα βαριόταν, μόνιμα νύσταζε και ναι ήταν ο τεμπελάκος που προσπαθούσε να ξεγλιστρίσει από οποιαδήποτε αγγαρεία. Ναι, ακριβώς όπως ο γιος ή η κόρη σας που είναι Ιχθύς. Τι, όχι; 

Πηγή: oroskopos.gr

v