Ο 3 μηνών Αχιλλέας είναι πανέτοιμος για το χειρουργείο που θα του σώσει τη ζωή!

Ο 3 μηνών Αχιλλέας είναι πανέτοιμος για το χειρουργείο που θα του σώσει τη ζωή!

Ο μικρός Αχιλλέας ήρθε στον κόσμο πριν από 3 μήνες περίπου και χρειάστηκε να παλέψει για τη ζωή του από την πρώτη του ανάσα, καθώς 7 ημέρες μετά την γέννησή του υποβλήθηκε σε σοβαρό καρδιολογικό χειρουργείο.

Ο Οργανισμός «Πράξη Αγάπης» βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας του Αχιλλέα πριν ακόμα γεννηθεί και μέσα από την εκστρατεία και την αγάπη του κόσμου, χάρισε μια δεύτερη ευκαιρία ζωής στον μικρούλη.
 
«Ο μικρός Αχιλλέας ήρθε στον κόσμο πριν από 3 περίπου μήνες, σε εξειδικευμένη κλινική της Κωνσταντινούπολης, αφού ο μικρούλης έπρεπε να υποβληθεί σε σοβαρό καρδιολογικό χειρουργείο μόλις 7 ημέρες μετά την γέννησή του.
 
Ο Οργανισμός μας είχε διεξάγει εκστρατεία ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για τον τοκετό και το πρώτο χειρουργείο του μικρού Αχιλλέα. Εκατοντάδες άνθρωποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό έσπευσαν άμεσα ώστε να σώσουν τη ζωή του μικρού αυτού μαχητή και χάρη στην αμέριστη στήριξή σας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το ποσό των 79.614 ευρώ!
 
Σύμφωνα με τις προγεννητικές εξετάσεις του μικρούλη, το παιδί έπρεπε να υποβληθεί σε 3 χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδούλα του, αφού είχε διαγνωστεί με μια εξαιρετικά σπάνια και σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια. Μόλις ο μικρούλης γεννήθηκε μεταφέρθηκε στη ΜΕΝΝ, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες προεγχειρητικές εξετάσεις.
 
Οι εξετάσεις του όμως μας γέμισαν με μεγάλη χαρά, καθώς η υγεία του παιδιού εμφάνισε ραγδαία βελτίωση. Έτσι λοιπόν, γιατροί αποφάσισαν πως το πρώτο χειρουργείο δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ τα 2 άλλα χειρουργεία θα διεξαχθούν ταυτόχρονα, στα πλαίσια ενός περίπλοκου καρδιολογικού χειρουργείου.
 
Χάρη στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, καταφέραμε να αποπληρώσουμε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη, το κόστος του τοκετού και της νοσηλείας του βρέφους, ενώ έχουμε ήδη καταβάλει την προκαταβολή για το χειρουργείο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε 3 μήνες στην κλινική της Κωνσταντινούπολης.
 
Μέσα στους επόμενους μήνες θα λάβουμε αναλυτικά στοιχεία για την ημερομηνία και το νέο εκτιμώμενο κόστος του χειρουργείου, ενώ το υπόλοιπο μέρος των χρημάτων που έχουμε ήδη συγκεντρώσει θα διοχετευτεί σ’ αυτή την επέμβαση. Σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιο επιπλέον ποσό για το ερχόμενο διπλό χειρουργείο, θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση στη σελίδα μας. 
 
Η οικογένεια του μικρού Αχιλλέα αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη για όσα έχετε κάνει για το αγοράκι τους. Εμείς θα παραμείνουμε σε επικοινωνία με τους γονείς τους Αχιλλέα, και θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νεότερα για το επερχόμενο χειρουργείο.
 
Να είστε όλοι καλά!»

v