Σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 9χρονη - γλίτωσε λόγω του μπουφάν που φόραγε!

Σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 9χρονη - γλίτωσε λόγω του μπουφάν που φόραγε!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την τρομακτική στιγμή που μια αγέλη αδέσποτων σκυλιών επιτίθενται και τραυματίζουν βαριά ένα εννιάχρονο κορίτσι σε μια πόλη της Ρωσίας.

Στο βίντεο από την επίθεση φαίνεται το κορίτσι να προσπαθεί να παίξει με τα σκυλιά όταν ξαφνικά τα τρία από αυτά της επιτίθενται χωρίς προφανή αιτία.

Το παιδί προσπάθησε να απομακρυνθεί από τα ζώα, αλλά καταπλακώθηκε και αναγκάστηκε να πέσει στο έδαφος καθώς τα σκυλιά βύθισαν τα δόντια τους μέσα της.  Τη δάγκωσαν τα τρία από τα τέσσερα μεγάλα θηρία για σχεδόν ένα λεπτό, κάποια στιγμή παραλίγο να σηκωθεί και μετά να την τραβήξουν ξανά κάτω.

Σύμφωνα με την Daily Mail τα σκυλιά δάγκωσαν το κορίτσι στο κεφάλι, τα χέρια, τα πόδια και το κορμί με την 9χρονη Ντάσα να γλιτώνει τα χειρότερα επειδή φορούσε χοντρό μπουφάν καθώς στην περιοχή Νόβι Ουρενγκόι όπου συνέβη η επίθεση η θερμοκρασία ήταν στους -22 βαθμούς Κελσίου.

Η επίθεση που κράτησε περίπου ένα λεπτό πήρε τέλος μετά από παρέμβαση ενός περαστικού που έτρεξε να βοηθήσει την κορίτσι.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η Ντάσα παραμένει στο νοσοκομείο με αρκετά τραύματα με την ίδια να είναι σοκαρισμένη και να κλαίει συνέχεια.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας σε δηλώσεις της τόνισε ότι «το κορίτσι πλησίασε τα σκυλιά με καλές προθέσεις. Οι γονείς θα πρέπει να μάθουν στα παιδιά ότι δεν είναι καλή ιδέα να προσεγγίζουν αδέσποτα ειδικά όταν αυτά είναι σε αγέλη».

" target="_blank">

v