Κρήτη: «βιαστικό» μωράκι γεννήθηκε στον δρόμο προς το νοσοκομείο!

Κρήτη: «βιαστικό» μωράκι γεννήθηκε στον δρόμο προς το νοσοκομείο!

Στον δρόμο για το νοσοκομείο γέννησε χθες (17/01) μια γυναίκα από την Κρήτη, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε μέσω Twitter το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Στις 17:42 δεχτήκαμε κλήση από το ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο Κρήτης να παραλάβουμε μητέρα έγκυο 39 εβδομάδων η οποία κάλεσε ζητώντας βοήθεια ασθενοφόρου καθώς ένιωθε έντονους πόνους», τονίστηκε στη σχετική ανάρτηση.

Στη συνέχεια, το Χαμόγελο του Παιδιού αποκάλυψε: «Παραλάβαμε την μανούλα όπου κατά την μεταφορά προς το νοσοκομείο έσπασαν τα νερά και δεν άργησε με την βοήθεια των πιστοποιημένων διασωστών του Οργανισμού να γεννηθεί ένα πανέμορφο κοριτσάκι».

«Η μαμά απόλυτα συνεργάσιμη συγκινήθηκε και μας ευχαρίστησε λέγοντας μας “αν δεν ήσασταν εσείς τι θα γινόταν;”», πρόσθεσε στην συγκινητική του ανάρτηση το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μαμά και παιδί χαίρουν άκρας υγείας και έχουν διακομιστεί με απόλυτη ασφάλεια στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου. «Ο γιατρός μας έδωσε συγχαρητήρια για την άψογη και άρτια αντιμετώπιση καθώς δεν χρειάστηκε να παρέμβει σε τίποτα», σημειώθηκε επίσης στην ανάρτηση.

Επιπλέον, το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό τους στους διασώστες του, Μαρία και Βαγγέλη.

v