Μπαμπάς θυσιάστηκε για να σώσει τον 4χρονο γιο του που έπεσε σε παγωμένη λίμνη

Μπαμπάς θυσιάστηκε για να σώσει τον 4χρονο γιο του που έπεσε σε παγωμένη λίμνη

Στις 26 Ιανουαρίου, γύρω στις 6:30 το πρωί, ο 51χρονος Kevin Howell και ο 4χρονος γιος του διέσχιζαν μια παγωμένη λίμνη όταν έσπασε κομμάτι του πάγου και ο μικρός έπεσε στα παγωμένα νερά.

Ο μπαμπάς του βούτηξε αμέσως να τον πιάσει και τελικά κατάφερε να τον βγάλει έξω. Ο ίδιος, όμως, δεν μπόρεσε να βγει από το νερό και είπε στον γιο του να πάει μέχρι το σπίτι, το οποίο ήταν λίγα μέτρα μακριά, και να ειδοποιήσει τη μητέρα του. 

Το 4χρονο αγοράκι ακολούθησε τις οδηγίες του μπαμπά του, έτρεξε στο σπίτι και είπε στη μητέρα του τι συνέβη. Εκείνη έδωσε εντολή στον γιο της να μείνει σπίτι, κάλεσε τις Αρχές και έσπευσε στη λίμνη για να βοηθήσει τον σύζυγό της.

Φτάνοντας στη λίμνη, έπεσε και η ίδια στα παγωμένα νερά να βοηθήσει τον σύζυγό της. Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή κατέφθασαν διασώστες που κατάφεραν να σώσουν την μητέρα. Δυστυχώς, όμως, τα ίχνη του μπαμπά είχαν χαθεί. 

Στη συνέχεια, έξι δύτες έψαξαν την περιοχή για τον Howell και βρήκαν το σώμα του άτυχου άντρα μετά από περίπου 20 λεπτά, ο οποίο ανασύρθηκε από τη λίμνη γύρω στις 2 μ.μ. νεκρός. 

Τόσο η οικογένειά του όσο και οι γείτονες, μίλησαν για έναν άνθρωπο που αγαπούσε την οικογένειά του, αγαπούσε την κοινότητά του, δούλευε πάντα σκληρά και έκανε το καλύτερο για όλους τους ανθρώπους. 

Πηγή: cafemom.com

v