Παίρνω duphaston, αλλά δεν έχω περίοδο. Είναι λογικό;

Παίρνω duphaston, αλλά δεν έχω περίοδο. Είναι λογικό;

Ερώτηση:
Εδώ και 2 μήνες δεν μου έχει έρθει περίοδος. Παίρνω duphaston για να μου έρθει για 10 ημέρες. Αν μου έρθει μέσα σε αυτό το διάστημα, σταματάω τα χάπια;
Απάντηση:

Οταν χρησιμοποιείται το φάρμακο θα πρέπει να το τελειώσετε και μετά να περιμένετε να δείτε περίοδο. Έχω την αίσθηση ότι βιάζεστε. Αν δείτε ότι ανησυχείτε περισσότερο, ελάτε να σας δούμε από κοντά.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v