Μεγάλη αγωνία για τον 2χρονο Νικόλα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο 

Μεγάλη αγωνία για τον 2χρονο Νικόλα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Αγωνία επικρατεί στην Κρήτη για το 2χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά. Στο τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ σκοτώθηκε η γιαγιά και τραυματίστηκε η μητέρα του.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα εγκεφαλικά τεστ, στα οποία έχει υποβληθεί το δίχρονο αγόρι που δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά το σοκαριστικό τροχαίο στη Λυγαριά, βρίσκονται οι γονείς αλλά και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Αν και τα νέα για την πορεία της υγείας του δεν είναι ενθαρρυντικά, όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα για τον 2χρονο Νικόλα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στο Creta24 ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠαΓΝΗ Στέλιος Κτενιαδάκης, τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην ημέρα, όμως το παιδί παραμένει σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Το απόγευμα της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου τελέστηκε θεία λειτουργία υπέρ υγείας του 2χρονου παιδιού στις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στις Αγιές Παρασκιές.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Λυγαριάς, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς. Όπως έγινε γνωστό, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, ένα μίνι βαν που οδηγούσε ένας άνδρας υπήκοος Συρίας και το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το παιδί.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού.

Πηγή: newpost.gr

v