O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έγιναν για 1η φορά γονείς!

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έγιναν για 1η φορά γονείς!

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς η σύζυγός του Δήμητρα Βαμβακούση έφερε χθες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Το νιόπαντρο ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό του παιδιού τους που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους μετά το θλιβερό νέο της απώλειας της μητέρας του ηθοποιού.

Tο όνομα και τα χαρακτηριστικά που εύχεται να έχει η κόρη του 

Λίγες μέρες πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού πως θα ήθελε το παιδί τους με τη Δήμητρα Βαμβακούση να πάρει τα μάτια της και την ψυχή της, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα είχε αναφέρει μπροστά στις κάμερες πως η κόρη τους έχουν αποφασίσει να έχει δύο ονόματα, ένα που τους αρέσει κι ένα με ιδιαίτερη σημασία για εκείνους.

«Θα ήθελα σε συνεργασία με τη Δήμητρα, να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει. Γιατί ένα παιδί για να μάθει να αγαπάει πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο, πώς το αγαπάς, για να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι μια άλλη συμπεριφορά που είναι η κακοποίηση. Γιατί έτσι αγαπάει και τον εαυτό του.

Πρέπει το παιδί να καταλάβει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και για οτιδήποτε πρέπει να είσαι εκεί για να το καθοδηγείς και να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα και τον πρώτο άνθρωπο που γνωρίζει σε μικρή ηλικία, απόμακρο. Να τον αισθάνεται οικείο», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο ηθοποιός.

Να τους ζήσει και να είναι ευτυχισμένοι!

Πηγή: protothema.gr

v