Η μικρή Βασιλική πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια!

Η μικρή Βασιλική πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια!

Yπάρχουν παιδάκια στον κόσμο που από πολύ μικρή ηλικία καλούνται να παλέψουν για τη ζωή τους. Ένα από αυτά είναι η μικρή Βασιλική που έδωσε θαρραλέα μάχη ενάντια στον καρκίνο και επιτέλους βγήκε νικήτρια!

«Η μικρή μας Βασιλική από το παιδοογκολογικό τμήμα έφερε την #Λάμψη στη ζωή μας καθώς χτύπησε το κουδούνι της νίκης, σηματοδοτώντας το τέλος της θαρραλέας μάχης της ενάντια στον καρκίνο!

Το γέλιο μας αντηχούσε στις αίθουσες, θυμίζοντάς μας ότι ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές, υπάρχει ένα φως που δεν μπορεί ΠΟΤΕ να σβήσει.

Καθώς γιορτάζουμε αυτό το απίστευτο ορόσημο, ας είναι μια απόδειξη της δύναμης της ενότητας και του θριάμβου της αγάπης έναντι του φόβου.!Σήμερα σηματοδοτεί όχι μόνο το τέλος των θεραπειών αλλά την αρχή ενός νέου κεφαλαίου.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά το μέλλον σας να στολιστεί με ατελείωτες στιγμές ευτυχίας, καλής υγείας και εκπλήρωσης όλων των ονείρων! Η νίκη σας είναι φάρος ελπίδας για όλους μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι θαύματα γίνονται όταν βρισκόμαστε μαζί με αγάπη και υποστήριξη.»

v