27χρονος χτύπησε την έγκυο σύντροφό του και της έδωσε χάπια για να αποβάλει

27χρονος χτύπησε την έγκυο σύντροφό του και της έδωσε χάπια για να αποβάλει

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η 19χρονη κοπέλα από τη Ζάκυνθο που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον ίδιο της τον σύντροφο, με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί που κυοφορούσε.

Η νεαρή, που βρισκόταν στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Ζακύνθου, μετά την αποβολή που της προκάλεσε δίνοντάς της χάπια ο 27χρονος σύντροφός της.

Ο 27χρονος φέρεται μέχρι στιγμής να αρνείται τις πράξεις του λέγοντας μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς πως «δεν το έκανε» και πως «δεν είναι έτσι τα πράγματα».  Ισχυρισμοί που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα περιέγραψε σοκαρισμένη η 19χρονη στους αστυνομικούς εξιστορώντας τις τραγικές στιγμές που έζησε στα χέρια του.

Ειδικότερα, η κοπέλα ανέφερε ότι η περιπέτειά της ξεκίνησε περίπου στις 21.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2) όταν ο σύντροφός της και επικείμενος πατέρας του παιδιού, την παρέλαβε από το σπίτι της και, μετά από μία σύντομη στάση σε φίλους τους, την μετέφερε στο σπίτι του στο Τσιλιβί Ζακύνθου και της ζήτησε να περάσει τη νύχτα εκεί.

Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο 27χρονος την έσυρε με βία στο κρεβάτι και της έδεσε τα χέρια με σχοινί. Στη συνέχεια την εξανάγκασε να πάρει χάπια προκειμένου να προκληθεί αποβολή του εμβρύου που κυοφορούσε, όπως και τελικά έγινε.

Αργότερα, το πρωί, μετέφερε την κοπέλα στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της πήρε το κινητό τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί.

Η μαρτυρία της θείας της

Όπως εξήγησε η θεία της 19χρονης, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, το ζευγάρι ήταν καιρό μαζί και στην είδηση της εγκυμοσύνης ήταν ευτυχισμένο. «Πριν από μερικές ημέρες είχαν κοινοποιήσει και φωτογραφίες τους με τον υπέρηχο στα social media, αλλά και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», ανέφερε αρχικά η γυναίκα και συνέχισε:

«Όμως, η μικρή μας έλεγε πως το τελευταίο διάστημα εκείνος ήταν νευρικός, είχε αρχίσει να γίνεται πολύ πιεστικός απέναντί της και την ζήλευε πάρα πολύ. Έτσι, η ανιψιά μου του είπε πως ήθελε να μείνει με τη μητέρα και τη γιαγιά της και όχι μαζί του, όπως της έλεγε εκείνος, κάτι που προκάλεσε πολλές εντάσεις ανάμεσά τους».

Πράγματι, η κοπέλα επέστρεψε στην μητέρα της και το μοιραίο βράδυ ο 27χρονος πήγε να την πάρει δήθεν για να πάνε μία βόλτα. Σύμφωνα με την θεία της, ο άνδρας την προέτρεψε να ανέβουν για πέντε λεπτά στο σπίτι του, καθώς υποστήριξε πως κάτι είχε ξεχάσει και τότε την έδεσε και ξεκίνησε για την ίδια ο εφιάλτης.

«Της έδωσε πρώτα τα δύο από το στόμα και μετά το τρίτο της το έβαλε στον κόλπο»
Η γυναίκα επεσήμανε πως ο Αλβανός δράστης γνώριζε την λειτουργία των χαπιών που έδωσε στην 19χρονη σύντροφό του, καθώς της τα έδινε σε δόσεις, αναμένοντας την δράση τους. «Της έδωσε πρώτα τα δύο από το στόμα και μετά το τρίτο της το έβαλε στον κόλπο. Περίμενε κάποια ώρα και μετά της έδωσε και τα άλλα δύο», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Η ανιψιά μου έκανε τη λιπόθυμη για να σταματήσει. Τελικά φοβήθηκε και την πήγε στο νοσοκομείο, αλλά στην μητέρα της που έπαιρνε τηλέφωνο, είπε πως εκείνη είχε αποφασίσει να κοιμηθεί μαζί του το βράδυ».

Η θεία της 19χρονης εξήγησε πως όταν ο 27χρονος την πήγε στο νοσοκομείο, κάθισε μαζί της, την συνόδευσε σε όλες τις εξετάσεις που έκανε και μόνο όταν μπήκε σε θάλαμο για νοσηλεία αποχώρησε. Μάλιστα, φέρεται να την απείλησε πως αν «ανοίξει» το στόμα της θα την σκοτώσει. Φεύγοντας, πήρε μαζί του το κινητό της, το οποίο βρέθηκε αργότερα στην κατοχή του και παραδόθηκε στην 19χρονη.

Η κοπέλα, όπως είπε η θεία της, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητά συνέχεια το μωρό της. «Δεν τρώει και δεν κοιμάται, είναι χάλια», κατέληξε η γυναίκα.

Πηγή: protothema.gr, newsbreak.gr

v