27χρονη με καρκίνο εκπλήρωσε το όνειρό της και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της

27χρονη με καρκίνο εκπλήρωσε το όνειρό της και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της

Έναν γάμο - αστραπή, μέσα σε μόλις 6 μέρες, οργάνωσε μια οικογένεια, αφότου η νύφη διαγνώστηκε ξανά με καρκίνο, με τους γιατρούς να της δίνουν μόλις 6 μήνες ζωής.

Η 27χρονη Σόφι Γουάτκινς διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τέταρτου σταδίου τον Απρίλιο του 2023, μετά από τρία χρόνια ύφεσης της νόσου. Οι γιατροί τής έδωσαν πρόγνωση έξι μηνών, αλλά είπαν ότι μπορεί να ζήσει έως και δύο χρόνια - αν ήταν τυχερή.

Παρά τα συνταρακτικά νέα, η Σόφι ήθελε απεγνωσμένα να παντρευτεί τον σύντροφό της και φροντιστή της, τον 32χρονο Αλέκο Μακ Γκάρι, αλλά ήταν πολύ άρρωστη για να επιλέξει χώρο, ρούχα και φαγητό.

Οι γονείς της, ανέλαβαν να σχεδιάσουν τα πάντα για την άρρωστη κόρη τους σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Έτσι, η Τάρα και ο Καρλ, οι οποίοι επίσης είναι φροντιστές της, οργάνωσαν έναν ελληνορθόδοξο γάμο σε μια εκκλησία κοντά στο σπίτι τους στο Ρίντινγκ της Αγγλίας.

Κι όντως, η Σόφι, αφού αλλαξοπίστησε και έγινε χριστιανή ορθόδοξη, όπως ο σύζυγός της, βαφτίστηκε μαζί με την 22 μηνών κόρη της Άρια και την ίδια μέρα παντρεύτηκε τον σύντροφό της σε έναν «big fat Greek wedding».

«Μετά τη διάγνωση, αυτός ο γάμος σήμαινε πραγματικά πολλά για όλους - πολλοί από εμάς κλαίγαμε όλη την ημέρα. Δεν ξέραμε πού θα μας οδηγούσε η δεύτερη διάγνωση και πάντα θέλαμε να παντρευτούμε, οπότε σκεφτήκαμε "ας το κάνουμε"».

Πηγή: iefimerida.gr

v