Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και έχω καφέ εκκρίσεις. Είναι φυσιολογικό;

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και έχω καφέ εκκρίσεις. Είναι φυσιολογικό;

Ερώτηση:
Την τελευταία μέρα της περιόδου μου ήρθα σε επαφή και έσπασε το προφυλακτικό, μετά από 4 ώρες πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και ξαφνικά μετά από 4 ημέρες είχα καφέ εκκρίσεις και νομίζω και αίμα. Είναι φυσιολογικό; Είναι από το χάπι;
Απάντηση:

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να διαταραχτεί ο κύκλος σας μετά τη χρήση του χαπιού της επόμενης ημέρας, μην ανησυχείτε. Θα πρέπει να ξέρετε όμως ότι το χάπι της επόμενης ημέρας δεν το χρησιμοποιούμε συχνά αλλά μόνο κατ’ εξαίρεση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v