Δημοτικό σχολείο στον Βόλο: πόμολο καρφώθηκε στο χέρι ενός μαθητή 

Δημοτικό σχολείο στον Βόλο: πόμολο καρφώθηκε στο χέρι ενός μαθητή

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι πόμολο πόρτας καρφώθηκε στο χέρι μαθητή Δημοτικού στον Βόλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης και το παιδί οδηγήθηκε μήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του και ουρλιάζοντας από τους πόνους.

Το παιδί οδηγήθηκε στο χειρουργείο και ο γιατρός που ανέλαβε να το εγχειρήσει δήλωσε στα gegonota.news πως ήταν πολύ ψύχραιμο μετά την εξέτασή του στο Τμήμα Επειγόντων. «Ήταν ψύχραιμος, συνεργάσιμος. Βγάλαμε το πόμολο και το έδωσα στους γονείς του να το επιστρέψουν στο σχολείο. Το πόμολο αφαιρέθηκε και ήταν άθικτο γι΄αυτό και το έδωσα πίσω ώστε να το ξαναβιδώσουν. Το παιδί είναι σε άριστη ψυχολογία και πολύ καλά παρά την περιπέτεια».

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη. Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό, κι’ όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχθεί αγγεία», τόνισε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Πηγή: ifimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v