Με το χάπι της επόμενης μέρας αλλάζει ο κύκλος;

Με το χάπι της επόμενης μέρας αλλάζει ο κύκλος;

Ερώτηση:
Πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας επειδή έγινε ένα ατύχημα και έχω αρκετό αίμα αλλά είμαι ταυτόχρονα στις γόνιμες ημέρες. Αυτές οι ημέρες ισχύουν ή έχει αλλάξει όλος ο κύκλος μου για αυτή την περίοδο;
Απάντηση:

Το χάπι της επόμενης ημέρας προκαλεί διαταραχές στις ορμόνες του κύκλου, αλλά μόνο για τον κύκλο των οποίων ελήφθη. Όταν σας έρθει περίοδος, ο επόμενος κύκλος θα τρέξει φυσιολογικά.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v