Είχαμε ένα ατύχημα με το προφυλακτικό με τον σύντροφό μου. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Είχαμε ένα ατύχημα με το προφυλακτικό με τον σύντροφό μου. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Τις προάλλες είχαμε ένα ατύχημα με τον σύντροφό μου κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης. Το προφυλακτικό έφυγε και έμεινε μέσα μου για περίπου δυο λεπτά και το στρογγυλό του προφυλακτικού είχε πάει αρκετά μέσα και η περίοδος μου είχε τελειώσει πριν τέσσερις μέρες. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης πιστεύετε;
Απάντηση:

Δυστυχώς υπάρχει πιθανότητα κύησης. Δεν μας γράφετε όμως ηλικία, ύψος, βάρος ώστε να σας δώσω τις πιθανότητες.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v