9χρονος πήγε να μείνει στους γείτονες, επειδή τον ενοχλούσε ο μικρός του αδερφός!

9χρονος πήγε να μείνει στους γείτονες, επειδή τον ενοχλούσε ο μικρός του αδερφός!

Ένα 9χρονο αγόρι έφτασε στα όριά του με τον μικρό του αδερφό και θέλησε να φύγει από το σπίτι, χωρίς να ρωτήσει κανέναν!

Έφτιαξε τις βαλίτσες του κι έπειτα χτύπησε το κουδούνι των γειτόνων του, ζητώντας τους να μετακομίσει μαζί τους, επειδή τον ενοχλεί ο μικρός του αδερφός. Εκείνοι, χωρίς να τα χάσουν, τον ρώτησαν... αν έχει λεφτά για ενοίκιο!

Το παιδί απάντησε πως δεν έχει χρήματα, αλλά είναι διατεθειμένο να κάνει δουλειές στο σπίτι για να τους ξεπληρώσει. «Μπορείτε να με βοηθήσετε να κουβαλήσω τα πράγματά μου», τους ρώτησε, με τους γείτονες να απαντούν «πρέπει να το κάνεις μόνο σου»!

Ωστόσο, το αγοράκι κατάλαβε πολύ γρήγορα πως η ιδέα του δεν ήταν πολύ καλή, καθώς οι γείτονες δεν του πρόσφερα ούτε δικό του δωμάτιο ούτε συρτάρια για να βολέψει τα ρούχα του. 

Έτσι, μία ώρα αργότερα, επέστρεψε στο σπίτι του και παραδέχτηκε πως έκανε λάθος. 

@lailabayon When your 9 years okd and your life is so terrible you decide to move in with your neighbor to realize you move back in just 1 hour #brotherlylove #boyswillbeboys ♬ original sound - Laila Godhan Bayon

Το περιστατικό απαθανατίστηκε από την κάμερα του γείτονα, και η μητέρα του 9χρονου το δημοσίευσε στο TikTok ,ε τη λεζάντα: «όταν η ζωή σου στα 9 σου χρόνια είναι τόσο ανυπόφορη, που θες να μετακομίσεις στον γείτονα αλλά επιστρέφεις μετά από 1 ώρα εκτιμώντας το σπίτι και την οικογένειά σου». 

Το βίντεο έκανε... ρεκόρ προβολών και σχολίων, συγκεντρώνοντας 533.000 προβολές και πάνω από 32.000 likes.

Πηγή: cafemom.com

v