Έχω καθυστέρηση και φοβάμαι μήπως είμαι έγκυος. Τι να κάνω;

Έχω καθυστέρηση και φοβάμαι μήπως είμαι έγκυος. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας έχω καθυστέρηση μια μέρας περιόδου, αλλά έχω πόνο περιόδου χωρίς αίμα. Ανησυχώ μην είμαι έγκυος. Τι μπορώ να κάνω σ’ αυτήν την περίπτωση;
Απάντηση:

Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι μια εξέταση αίματος για χοριακή γοναδοτροπίνη, η οποία θα σας πει εντός ωρών αν είστε έγκυος ή όχι.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v