Το αίμα την 5η μέρα καθυστέρησης μπορεί να σημαίνει λήξη μιας ενδεχόμενης εγκυμοσύνης;

Το αίμα την 5η μέρα καθυστέρησης μπορεί να σημαίνει λήξη μιας ενδεχόμενης εγκυμοσύνης;
Ερώτηση:
Είμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης και μάλλον έγκυος. Ωστόσο, σήμερα διέκρινα πολύ μικρές κηλίδες αίματος κατά το τέλος της ούρησης. Μπορεί αυτό να σημαίνει τη λήξη μιας ενδεχόμενης εγκυμοσύνης;
Απάντηση:

Το αίμα την πέμπτη μέρα δεν σημαίνει κάτι ουσιώδες αν είδατε λίγο αίμα όπως μου περιγράφετε. Αυτό που θα ήταν σκόπιμο να κάνετε είναι μια εξέταση χοριακής γοναδοτροπίνης στο αίμα. Αυτό θα μας δείξει σίγουρα αν είστε έγκυος και αν απειλείται η εγκυμοσύνη.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v