Ζευγάρι νοσοκόμων υιοθέτησε εγκαταλελειμμένο προωράκι - το φρόντιζαν 8 μήνες στη ΜΕΘ

Ζευγάρι νοσοκόμων υιοθέτησε εγκαταλελειμμένο προωράκι - το φρόντιζαν 8 μήνες στη ΜΕΘ

Ο Taylor και η Drew Deras ξέρουν καλά τι σημαίνει να φροντίζεις ένα μωρό, καθώς έχουν αποκτήσει τεράστια εμπειρία ως νοσοκόμοι στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Ωστόσο, όταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο νοσοκομείο που δούλευαν, δεν είχαν φανταστεί πως ένα από τα μωράκια που είχαν αναλάβει θα τους άλλαζε για πάντα τη ζωή.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, γεννήθηκε πρόωρα σε ηλικία μόλις 23 εβδομάδων η μικρή Ella, την οποία εγκατέλειψαν οι γονείς της. Έκτοτε, η Drew ήταν συνέχεια κοντά της και παρακολουθούσε στενά την εξέλιξη της υγείας της. Στα διαλείμματά της καθόταν κοντά της και της διάβαζε παραμύθια για να μην νιώθει μόνη, ενώ, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, δέθηκαν πολύ με το μικροσκοπικό κοριτσάκι που έμεινε στη ΜΕΘ για 8 μήνες.

«Ήταν διασωληνωμένη για πολλούς μήνες», είπε ο Taylor Deras. «Ήταν πολύ άρρωστη. Υπήρχαν φορές που οι γιατροί μας έλεγαν: "Προσέξτε την. Δεν ξέρω αν θα τα βγάλει τη νύχτα απόψε"». 

Η μικρή Ella, όμως, νίκησε όλες τις πιθανότητες, μεγάλωσε και έγiνε ένα υγιέστατο και πανέμορφο μωράκι. Όταν ήρθε η ώρα να πάρει εξιτήριο, δεν την περίμενε κανείς και θα κατέληγε σε ορφανοτροφείο αν το ζευγάρι δεν είχε αποφασίσει να αναλάβει την ανατροφή της. 

Τον Δεκέμβριο του 2021 έγιναν ανάδοχοι γονείς της Ella και στις 18 Νοεμβρίου 2023, που ήταν και η Εθνική Ημέρα Υιοθεσίας, την υιοθέτησαν και έγιναν και επίσημα οι γονείς της. 

«Την αγαπήσαμε πραγματικά και θέλαμε να την πάρουμε στο σπίτι μας», είπε το ζευγάρι. «Στην αρχή την αγαπήσαμε ως ασθενή μας και μετά ως παιδί μας. Όταν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία, ήταν σαν να πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερό μας όνειρο». 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v