Μαμά πάλεψε με απαγωγέα και έσωσε την έφηβη κόρη της στο... παρά πέντε! 

Μαμά πάλεψε με απαγωγέα και έσωσε την έφηβη κόρη της στο... παρά πέντε!

Μια μαμά από τη Νέα Υόρκη χαρακτηρίζεται ως ηρωίδα, μετά τη μάχη εναντίον ενός άνδρα που προσπαθούσε να απαγάγει την έφηβη κόρη της μέσα στην πολυκατοικία τους.

Η Adriana Alvarez άκουσε τη 17χρονη κόρη της, Lex, να ουρλιάζει και κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ακριβώς έξω από την πόρτα τους, στο διάδρομο της πολυκατοικίας, ένας άνδρας είχε αρπάξει την έφηβη και την έσερνε με το ζόρι κάτω από τις σκάλες.

Η μητέρα άκουσε τις φωνές και βγήκε σαστισμένη από το διαμέρισμα. Έπειτα, κατέβηκε γρήγορα τις σκάλες και πάλεψε γενναία με τον αδίσταχτο απαγωγέα. Η κάμερα του κουδουνιού κατέγραψε όλη τη σκηνή, ενώ η αστυνομία κατάφερε γρήγορα και συνέλαβε τον 25χρονο  ύποπτο. 

«Το μητρικό μου ένστικτο λειτούργησε ακαριαία»

«Το μητρικό μου ένστικτο λειτούργησε ακαριαία. Μόλις είδα τι συνέβαινε, άρπαξα την κόρη μου από τα χέρια του απαγωγέα και την τράβηξα προς το μέρος μου. Έπειτα, τον ψέκασα με σπρέι πιπεριού και πάλεψα για αρκετά λεπτά μαζί του. Προσπαθούσε να με χτυπήσει και να πάρει πίσω τη Lex, αλλά ήμουν αποφασισμένη να νικήσω. Δεν θα αφήσω ποτέ κανέναν να πειράξει το παιδί μου», δήλωσε η γενναία μητέρα. 

Ένας γείτονας που άκουσε τη φασαρία κάλεσε την αστυνομία και προσπάθησε να βοηθήσει το έφηβο κορίτσι, χτυπώντας τον αδίστακτο άντρα με ένα ξύλο. Ευτυχώς, η αστυνομία έφτασε έγκαιρα πριν υπάρξουν θύματα οι σοβαροί τραυματισμοί. 

Ο απαγωγέας ήταν γνωστός της έφηβης

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο απαγωγέας, ελληνικής καταγωγής με το όνομα Γιώργος Βασιλείου, ήταν συνάδερφος της Lex. Οι σχέσεις τους ήταν τυπικές μέχρι πριν μερικές εβδομάδες που, ο αδίστακτος άντρας άρχισε να την ακολουθεί παντού. 

Η μητέρα, τρομαγμένη από την κατάσταση, είχε κάνει περιοριστικά μέτρα στον επικίνδυνο άντρα ελπίζοντας πως θα τον κρατήσουν μακριά. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την απαγωγή, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο απαγωγέας είχε νοικιάσει ένα μικρό φορτηγάκι και περίμενε την κοπέλα έξω από το σπίτι της. 

«Το είχε σχεδιάσει όλο αυτό. Πού θα πήγαινε το μωρό μου;»,  είπε η μητέρα στην Post, προσθέτοντας πως, παρόλο που ο δράστης συνελήφθη, θέλει να προειδοποιεί όλες τις γυναίκες για τους κινδύνους που ελλοχεύουν εναντίον τους. 

Πηγή: cafemom.com

v