Μπαμπάς συγκεντρώνει χρήματα για καρκινοπαθή παιδιά στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του

Μπαμπάς συγκεντρώνει χρήματα για καρκινοπαθή παιδιά στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του

Στις 4 Μαρτίου 2022, ο γιος του Jeroen van Veen, Kasper, πέθανε από έναν πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο σε ηλικία 4 ετών, μετά από περισσότερες από 1.000 ημέρες θεραπείας.

Παρά τη σύντομη ζωή του, ο Kasper δίδαξε στον πατέρα του να είναι αισιόδοξος και να βοηθάει όλους όσους έχουν ανάγκη. Αυτό ώθησε τον Jeroen να ξεκινήσει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου στην Ολλανδία.

Ο Jeroen van Veenέτρεχε κάθε μέρα για ένα χρόνο για το Prinses Máxima Centrum, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ερευνητικό νοσοκομείο για τον παιδικό καρκίνο το οποίο βρίσκεται στις Κάτω Χώρες.

Ο Jeroen έτρεξε συνολικά περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα (3100 μίλια) σε 365 ημέρες για να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδάκια που παλεύουν με τον καρκίνο. Η στήριξη του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική!

Στόχος του ήταν να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το Prinses Máxima Centrum, κάτι που κατάφερε και με το παραπάνω! Το πιο σημαντικό όμως για εκείνον ήταν να δείξει σε όλα αυτά τα παιδιά ότι δεν είναι μόνα τους!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Good News Movement (@goodnews_movement)

v