Νύφη φεύγοντας από τον γάμο της, μπερδεύτηκε και άρπαξε... λάθος άντρα!

Νύφη φεύγοντας από τον γάμο της, μπερδεύτηκε και άρπαξε... λάθος άντρα!

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι είχε τη στιγμή της ζωής του στον γάμο του στις αρχές Μαρτίου. Ο εορτασμός ήταν πραγματικά τόσο διασκεδαστικός που η νύφη, Aubrey Day, ανυπομονούσε να τρέξει για να ξεκινήσει τη νέα της ζωή με τον σύζυγό της, μόνο που κατά την έξοδό της άρπαξε τον λάθος άντρα!

Σε ένα viral βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η Day φαίνεται να τρέχει και να ζητωκραυγάζει μέσα από ένα πλήθος καλεσμένων, που σχεδόν σέρνουν έναν άνδρα με κοστούμι, πιάνοντάς τον από τον καρπό. Ωστόσο, αυτός ο άντρας δεν ήταν ο άνθρωπος που μόλις είχε παντρευτεί! 

 «Διασκεδάσαμε τόσο πολύ, που μπερδεύτηκα κι έτρεξα έξω με άλλο άτομο», είπε γελώντας η νύφη και συμπλήρωσε: «Τα βεγγαλικά μας έπεφταν “βροχή”. Πηδούσαμε, διασκεδάζοντας τόσο πολύ και σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να τρέξουμε. Νόμιζα ότι έπιασα το χέρι του άντρα μου».

 Το συγκεντρωμένο πλήθος παρακολουθούσε την ενθουσιασμένη νύφη, ώσπου σταμάτησαν τελείως και κάποιος φώναξε: «Περίμενε! Έκανες λάθος». Η νύφη γύρισε στον άντρα με τον οποίο ήταν χέρι-χέρι και γέλασε υστερικά από τη γκάφα της.

@_its_skysky When you exit your wedding with the wrong man #weddingexit #weddingtunnel @Aubrey Anna Miller @Jt @emma voigt ♬ original sound - Oh_hi_its_sky



«Νομίζω ότι απλώς σκέφτηκε ότι ήταν το πιο αστείο λάθος που έγινε ποτέ», είπε η Day για τον JT. Ο JT είναι ένας συνεργάτης του γαμπρού, του Brandon. «Συναντηθήκαμε ξανά με τον JT και πεθάναμε στα γέλια», είπε η Day. «Τον ρώτησα “γιατί το έκανες;» κι εκείνος απλά γέλασε, λέγοντας: "Μόλις με έπιασες από το χέρι και συνέχισες να με σέρνεις, σκέφτηκα ότι αυτό θα δημιουργούσε μια υπέροχη φάση"».

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 600.000 προβολές, δείχνει τη Dat που τρέχει με χαρά πίσω, για να βρει τον πραγματικό γαμπρό. Η βραδιά τελείωσε με τους αληθινούς νεόνυμφους να γελούν και να φεύγουν με ένα καρότσι του γκολφ. Το ζευγάρι φτιάχνει το σπίτι του προς το παρόν, αλλά ελπίζει να επισκεφθεί την Αγία Λουκία το καλοκαίρι για μήνα του μέλιτος.

Πηγή: newsbeast.gr

v