Μ. Δαρμουσλή: «με επικρίνουν επειδή θηλάζω ακόμα τον 2χρονο γιο μου»

Μ. Δαρμουσλή: «με επικρίνουν επειδή θηλάζω ακόμα τον 2χρονο γιο μου»

Η Μάρα Δαρμουσλή παραχώρησε συνέντευξη στο "Happy Day”, και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, αλλά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε επειδή θηλάζει τον 2χρονο γιο της.

«Έχω ηρεμήσει αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο το παιδί, ίσως οφείλεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα καλύτερο κύκλωμα οικογενειακό, γιατί εκτός από τον Βασίλη και τον μικρό, τον Μιχάλη, είναι και ο Άγγελος που συμμετέχει ενεργά. Με τον Άγγελο πάθαινα ακροφοβίες και υψοφοβίες, με τον Μιχάλη έπαθα άγχος, ένιωθα ότι πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό, να μην μπορώ να το διαχειριστώ. Το λέω και με ξεπερνάει γιατί σαν άνθρωπος είμαι ζεν», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή, και συνέχισε:

«Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ στο άγχος μου με την υπομονή του. Ο μεγάλος μου γιος είναι 18 ετών και ο μικρός 2. Ο Άγγελος θέλει να μιλάει μετά τα μεσάνυχτα για τους προβληματισμούς του και είχε έρθει πιο κοντά με τον Βασίλη. Φοβήθηκα μήπως αισθανθεί παραμελημένος. Έκανα ομελέτα στον μικρό και μου έλεγε "γιατί δεν μου κάνεις κι εμένα;”. Θέλει μικρά πράγματα, που δείχνουν λίγο σκέψη».

Όσα είπε για τον θηλασμό του 2χρονου γιου της

Η Μάρα Δαρμουσλή απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τον θηλασμό του γιου της επειδή είναι δύο ετών. «Είναι μια σχέση που αφορά τους δυο μας. Γιατί κάποιοι λένε ότι το κάνω επειδή το έχω εγώ ανάγκη. Ξαφνικά ένιωσα ένα "μέχρι πότε θα το θηλάζεις”. Στα ανδρικά σχόλια δεν θα αναφερθώ, καταλαβαίνεις τα σεξιστικά. Αλλά όσον αφορά τα γυναικεία σχόλια, δεν δέχτηκα ούτε ένα αρνητικό. Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν ή δεν μπορούν, αλλά όπως σεβόμαστε το ότι δεν θηλάζουν, ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό».

v