Η Έλλη Στάη περιμένει το 3ο της εγγόνι: «τρελαίνομαι όταν με φωνάζουν γιαγιά!»

Η Έλλη Στάη περιμένει το 3ο της εγγόνι: «τρελαίνομαι όταν με φωνάζουν γιαγιά!»

Φωτογραφία: η Έλλη Στάη με τον γιο της, τη μέρα του γάμου του

Η Έλλη Στάη βρέθηκε καλεσμένη στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και την αγάπη που έχει στα εγγόνια της. 

Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή

«Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω τη γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή. Και αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση.

Κάθε δεκαετία και αλλάζει έρχεται μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη. Είμαι 70 χρονών! Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία. Για μένα δεν έχω καμία θυσία, απλώς αυτά που αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση. Το σώμα μου έχει μάθει να έχει ανάγκη. Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα, απλά είμαι λιγόφαγη. Τα μαρούλια δεν μου αρέσουν.

Έρχεται το τρίτο εγγόνι

«Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Δεν απαντάω απλώς στη λέξη γιαγιά, αν δεν με πούνε πάω και τα ρωτάω. Τρελαίνομαι από τη χαρά μου που με λένε γιαγιά», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος. Να της ευχηθούμε, λοιπόν, με το καλό το τρίτο εγγονάκι! 

Πηγή: in.gr

v