14χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξωσχολικό, στο προαύλιο του σχολείου του!

14χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξωσχολικό, στο προαύλιο του σχολείου του!

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό μαθητή σε σχολείο στην περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου, προκαλώντας έντονο προβληματισμό για τα κρούσματα βίας μεταξύ ανηλίκων.

Η αγριότητα με την οποία ανήλικος χτυπά μαθητή της δευτέρας γυμνασίου, σε σχολικό συγκρότημα της ΠΕ του Ηρακλείου συγκλονίζει. Σοκαριστική είναι και η στάση των υπόλοιπων μαθητών που τον προτρέπουν να συνεχίσει να χτυπά τον 14χρονο, ενώ οι ίδιοι στέκονται πάνω από το θύμα με τα κινητά τους, καταγράφοντας τον ξυλοδαρμό.

Δράστης είναι ένα μεγαλύτερο παιδί που χαρακτηρίζεται εξωσχολικός, σύμφωνα με το neakriti.gr. Θύμα του ένας μαθητής της Β’ Γυμνασίου, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα εξετάστηκε σε νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Οι υπόλοιποι μαθητές ακούγονται να παρακινούν τον δράστη να συνεχίσει να χτυπά το θύμα, που φαίνεται ανίκανο να αντισταθεί. «Παίξε του, πάτησε τον, παίξ’ του μπουνιές», επαναλαμβάνουν συνεχώς, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει για να γλιτώσει το άτυχο θύμα από τα χτυπήματα που δέχεται στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

Ο δράστης φτάνει στο σημείο να τον πατάει με τους υπόλοιπους μαθητές να επικροτούν. Μόνο όταν πλέον ο 14χρονος φαίνεται να είναι σχεδόν λιπόθυμος, ένας από τους μαθητές μπαίνει στη μέση για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός.

Πηγή: enikos.gr

v