Έμεινα έγκυος λίγο καιρό αφού έμαθα ότι έχω πολύποδες στη μήτρα

Έμεινα έγκυος λίγο καιρό αφού έμαθα ότι έχω πολύποδες στη μήτρα

Ερώτηση:
Πριν έναν μήνα έμαθα ότι έχω πολύποδες στη μήτρα. Σήμερα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Φοβάμαι πως θα πάει η εγκυμοσύνη…
Απάντηση:

Για να έχετε θετικό τεστ και ενδομήτρια εγκυμοσύνη σημαίνει ότι οι πολύποδες δεν έχουν ειδικό βάρος. Μην ανησυχείτε και απολαύστε την εγκυμοσύνη σας.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v