Παναγιώτα Βλαντή: «με πονάει πολύ όταν με ρωτάνε γιατί δεν έχω κάνει παιδί»

Παναγιώτα Βλαντή: «με πονάει πολύ όταν με ρωτάνε γιατί δεν έχω κάνει παιδί»

Η αγαπημένη ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων, αλλά και για τις αδιάκριτες ερωτήσεις που έχει δεχθεί όσον αφορά τη μητρότητα, οι οποίες, όπως δήλωσε, την έχουν πονέσει πολύ.

«Μας πιάνει ένας πανικός τις γυναίκες ότι πρέπει στην τάδε ηλικία να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδί. Αυτό που λέω στις νεότερες κοπέλες είναι “μην εγκλωβίζεστε σε δυσάρεστες σχέσεις γιατί πρέπει να κάνετε ένα παιδί”».

Στην πορεία, η Παναγιώτα Βλαντή ανέφερε: «Απελευθερώθηκα όταν έκανα κατάψυξη ωαρίων. Είναι αυτό που λες παγώνεις τον χρόνο. Είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες. Είναι άσχημο να σε βάζουν σε μία γωνία και να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσε. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουν γονείς. Επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις “γιατί δεν κάνεις παιδιά”. Αυτή ήταν η ένσταση μου πάντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Το έβρισκα πάρα πολύ σκληρό, σε άντρα δεν κάνουν την ερώτηση. Και οι συγγενείς μας κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις και είναι σκληρό. Με είχε πονέσει πάρα πολύ».

Πηγή: protothema.gr

v